Se slozuvam kaj nas kvalitetot e mn poslab od nivnite za zal. Ima razlika i na 2kg i na 3 i na 6 i na 10... katastrofa sme!
Јас перам со Первол,само дај кажете што вади флеки најдобро, малата ми е скоро 2 години ама лом ги праи алиштата а сано со прашок не излева
Искрено да ти кажам шубе ми е со арис на малата алишта да чистам пошто е мн јака киселина ама ако не најдам др начин ќе морам со тоа
Секако се плави со детергент потоа. Јас на дупло ги ставам и нашите и на малото секогаш. Земи Фрош бејби за флеки. Ама мене ништо не ми вадеше.
Ариел подс. Имам и за белите и за шарени. Најуредно ми е некако, плус не претерувам со количина на детергент оти имав обичај премногу да ставам од течниот.
Не ми е јасно... Прашак за перење 2кг-20 парења, а прашак за перење 6кг-40 перења По која логика? Политичка ќе да е..
Помалите пакувања содржат почист прашок и поконцентриран, а поголемите не баш. За да се добие поголема килажа ставаат “нејќете да знаете што сѐ не” и затоа мора повеќе прашок да се стави за да се постигне ефектот. Во твојов пример, 50 грама плус се става од големото пакување во споредба со малото.
Ариел што се продава кај нас е еден од најлошите детергенти на пазарот заедно со Первол. Еднаш да пробате ариел произведен за ЕУ пазар или за Турција ќе сфатите што ви зборувам.
Види ваму. Не те прашав за совет што да купам или што не. Знам јас што да купам. Туку реков дека им нема никаква логика тоа што им пишува на паковањата, а ти се најде тука да кажеш зошто: 2кг има 20 перења, а 6кг има 40 перења, со некое си твое образложение дека треба да се стави повеќе, за да се постигнел ефектот па според истото прашав што ќе речеш за 8кг-80 перења, тука не треба повеќе да се стави? Тамн си е а? Само на тоа со 6кг има некој проблем така? Ок, можеби сепак се работи за печатна грешка
Ариел прашок во својот состав со ленор, големо пакување од 8кг. Со години истиот го користам, и многу сум задоволна
Пред некој ден купив Персил, ама воопшто не бев задоволна од квалитетот. Кога читам, тој да ти бил маде ин Србија