Дали си свесна дека немаш појма што пишуваш? Каде ти прочита дека таков сум купила или дека таков ќе купам? Само напишав дека им нема логика тоа што е напишано на нивната амбалажа од тие 3 количини на прашок и нивните перења. А што користам јас тоа не е твоја работа. Секако си уживам, исто така и тоа не е твоја работа
Ако некоја го користи го има на акција. Не е баш реална цената од која е намалена, 365 ден е некаде ама пак е намалување.
Па, не е лош, зависи шо очекуваш. Мене пример факс ми е подобар ама и мерикс ми е ок и најбитно, не се грутчи и не остава бели траги.
И јас го користев. Задоволна сум. Убаво пере и убаво мириса. Моментално го користам овој за црни алишта. Нема некој убав мирис, ама убаво пере и евтин е. За шарени алишта го користам плавиот, а за бели користам течен Савекс 2во1 фреш.
Ima edno sredstvo bas za fleki, Omnia blanco, belo pakuvanje so crveni bukvi. Arisot i jas ne go koristam od istata pricina, pa probav so ova. Zadovolna sum
Домаќинки, женички искуства со Rubel прашокот? Ме интересира белите дали добро ги пере, го начекав во еден маркет по екстра цена, 8 кг за 475ден. Никогаш го немам користено.
Јас овој го користев. Убаво ги пере алиштата. И белите. Нема јак мирис. Во Кам го има во пакување од 6кг. Околу 300 денари е цената.
Се согласувам..... Ленорот е предобар и се става многу малку, бидејќи е концентрат и алиштата се бели снег И според мене е најдобар од неговата класа
За бели алишта - Персил од Лаванда и обавезно сода кај прашокот, и немам мака со машината а и алиштата се бели За црни и шарени Первол или Нила Омекнувачи Дуел жолтиот лотус (омилен) Ленор плавиот (омилен) и задоволна сум од Силан од Магнолија
Го меркав и јас, ама се излажав сега и зедов Ленор (пошто ми заврши Бохорот) и многу слабо мириса..Следен на листата Бекутан ќе биде.
Од Дуел ви се прават грутки во кутичето за прашок? Машината ми е стара 3 години, Беко,одлично функционира,досега перев со Персил и ваков проблем не сум имала. Мм купи Дуел 8 кг,на секое перење половина прашок оди во машината,а половина останува како грутка во кутичето. Секогаш иста количина прашок имам ставано,а и рокот му е добар.