Да јас го користев и сеупте го користам, супер е, алиштата ем убаво мирисаат ем убаво се испрани, јас конкретно овој го ставам и н сцени и досега немам мака со црните да облечат или нешто слично презадоволна сум, го користам подолго време, го начекав и јас на јавија во Тинекс и се снабдив со него. Од мене имате препорака...
Искуство со прашоците на Denk mit? И дали овие прашоци што се за бели алишта може да се користат и за алишта во боја?
Првиот го користам за алиштата на бебето поради тоа што има чувствителна кожа и е супер, го користам за сите видови на алишта. Третиот во однос на моќта на перење е подобар односно е одличен прашак и го користам за бели и обоени алишта. За црни исто користам од ДенкМит течен наменет за црни алишта. Вториот го немам користено.
Третиот е одличен. Криво ми е што престанаа да ги носат големите пакувања во ДМ, само мали има. Го користев и кај бели и кај темни алишта, немам проблем со боите.
Има ли моментално по маркетиве некој омекнувач за алишта што е на акција (ниска цена, а поголема количина? Ако има, кој? *имам многу за перење
Сабајле го земав од Жито на Виолета, 4 кила, а мислам дека беше 319 денари Убаво мириса, па ќе видеме како ќе се покаже
Имам пробано и други ама ми ја иритираат кожата.Две години го користам течниот детергент на Бекутан и сум презадоволна.