prasocite i detergentite za masini za sadovi, feri kupuvav 100 kapsuli za 600 denari, sega istiot e nad 1200 (i toa na akcija koga e) ludilo, zatoa preminav na ludwik, evtino, kvalitetno, alo detergent e, ko zlato go prodaaat!
Јас не сум задоволна од Лудвик. Како го купив, го фрлив пакувањето. Од прво миење ми се упропастија садовите.
Савекс течниот за шарени го користам, задоволна сум, за црни Perwoll. Ќе ви се умешам во муабетов, јас користев вакви гелни од друга фирма, директно во алиштата се става, ама некогаш на некои алишта ми остануваше гел, незнам зошто, сега користам како таблети.
Здраво како сте задоволни од Ариел капсулите од Киппер. Имам земано од др продавници Веро Тинекс и супер ми се, ама сега ги гледам во Киппер 800 ден се 58 капсули и ми иди мн поефтино меѓутоа али се со истиот квалитет ми е? некој со ги има земено од киппер да сподели искуство
Апсолутно не се истите. Ариел, Ленор , Колгејт пастите,и Финиш таблети за машина за садови.. овие производи ги имам купено во Киппер ,со тие купени од Веро немаат врска. На самите производи стои декларации за истите.
istite se, samo poevtini zosto kipper e takov market, se e poevtino. Glavno nabavuvaat preku turcija zosto turcija i mk nemaat carina
kako toa ne se isti, ajde ve molam, tropanje gluposti! pasta kupena vo Kipper i Zito na Colgate, sosema ista, cenata razlika 30-40den.
Девојки препорака за добар течен прашак за шарени и црни алишта? Первол и Персил не ми е добар,ми смрдат на неперено алиштата од нив. Дали Савекс за црни е добар,за бели сум многу задоволна од него?
Во Мк перев со Мери мерино. Црниот го користев за црни, а љиљаковиот за шарени алишта. Убаво пере и убаво мириса. Нема потреба ни омекнувач да ставаш.