Јас го имам овој е концентратот многу помалку се става, а има појак мирис на алиштата дури и надвор сушени. Мирисот трае долго.
Дали некоја ги има користено овие капсули на Perwoll и дали се добри? Ги користев тие на Persil и воопшто не ми ги раствора целосно машината, дури остануваат и флеки на алиштата.
А тој Мери добар е? Первол течен моментално користам и ок е, ама наредно може Дуел или некој друг да земам.
Јас не сум го користела белиот, ама ми кажуваат дека е добар. Ги користев црниот, љиљаковиот и розевиот. Убаво мириса и убаво пере.
Неможам да најдам детергент за волна, имате видено некаде во Скопје? Порано имаше повеќе видови, Нила ми беше последното.
Пишува позади дека може и волна? Овде напред пишува за осетлива облека- под тоа се мисли свила и слично. Порано пишуваше вуна и деликатни ткаенини.
Го има ли ова кај нас? Denkmit Ultra Sensitive tekući deterdžent za pranje finog rublja, 1,5 l | dm.hr
Последен пат кога бев во Дм, го имаше во Сити Мол. А сега како е не знам. Не сум во Мк. И тие за фино перење можеш да ги користиш за волна. Може и Первол да земеш.
Веќе една недела барам по продавнициве околу мене , неможам да најдам, затоа прашувам каде има некој од овие средстава за вуна, ми треба да купам.
Ако одиш во Ѓорче, има една продавница позади пазарчето. Поточно спроти трговскиот што е во пазарчето. Баш за такви работи е. Само хемија се продава - детергенти, омекнувачи, шампони, и др.