Јас или нила за црни или овој од дм што го пратиле на сликава некако и јас не наоѓам константен за црни баш…
Ве молам за помош перев во машина на 40 степени црн фустан со бели детали на средина и од бели сиви станале со каков прашок да ги сперам да се обелат?
Со отстранувачот на несакани бои (од Beckmann) или па сапунчето на Denk mit па на раце да го поминеш тој дел.
Жени на бебешките бодиња од син ми, испрани немаа никакви флеки, беа кренати, сега ги извадив и гледам имаат по некоја жолта флека на нив. Со што најефикасно можам да ги извадам?
Следен пат, провери ја етикетата, како се пери тој фустан. Црни алишта вообичаено се перат на/под 30 С, никако повисока темп.
Zdravo, da ve prasam dali imate koristeno tecen prasok za alista od Stokomak, ne znam tocno kako se vikase no e dosta eftin, dali ste zadovolni kako peri?
Јас дојдов да ви кажам алал да ви е што го постиравте тука прашоков, го купив, белите цутат прави другарки сте Следен на листа ми е течниот за шарени
Врв е…нема да ти текне да го смениш,иако е премало пакување и скап реално. Има голема кутија, мислам тој повеќе се исплати. 299ден е на попуст, околу 360/370ден му е редовна. Да го пробаш и црниот блек сензејшн
Оо на попуст, јас па мислев таа му е цената, да знаев, 3 ќе земев штом е добар и црниот ќе го пробам, фала на препорака