Од ДМ, Денк Мит, предобар. Има слика горе. Белите алишта се екстра бели, дури и на ниски температури.
Колку го купувате прашоков? Јас до сега само на ариел сум користела, и доста долго ми трае, па да знам кога ќе го потрошам да го пробам овој.
од 279-299ден мислам беше последниот пат кога го купив пред некој ден. И јас овој го користам и мајка ми и свекрва ми купувам само ми го нарачуваат,они немаат Дм кај нив. Ако не можам да купам исто бели и со Савекс перам и многу е подобар од персил или ариел ,а поевтин.
Само јас сеуште не. Ама кога ќе одам во дм обавезно ќе го земам, кај нас нема дм и затоа сеуште не сум го купила.
Јас почнав одамна да користам Нила за сите алишта, предходно користев Ариел ама ништо посебно за парите според мене. Первол користев за црни пред години ама толку чуден мирис оставаше што го баталив. Е сега гледам овде сите ДенкМит го фалите па ќе го пробам него за бели.
Јаа факс го користам во последно и многу ми се погоди, а гледам по коментари, скоро никој нема напишано да го користи
Јас го користев до неодамна, имав земено поголемо пакување од КАМ и доста долго време ми траеше - се презаситив, па одлучив да сменам.