Не знам дали е прашањето за тука но како перете перници и дали воопшто ги ставате во машина? Јас до сега два пати пробав но двата пати не ми ги исцеди на 40 степени ставив само прашкаст ариел. Дали е до програмата или?
Не не, и двата се за бели. Тој во картонска кутија зелениот пишува класик, а има ист зелен од 2 кг во ќеса и пишува премиум. Големиот е 600 ден за 5 кг, а малиов 300 за 2 кг мислам беше и дефинитивно е многу подобар.
Следен пат ке пробам така, исто на 1000 вртежи ама на 40 степени јас ја пуштив. На која програма, за постелнина така?
Не сум имала до сега проблем со капсулите, супер ми се и многу практични. Најдобар ми беше течниот со лилави линии, ама брзо го трошам пошто немам контрола и не ми се исплаќа баш .
Баш ме заинтересира и еве навистина имало различни. И јас го користам овај во картонска кутија ама наредно ке земам од овај премиум.
И јас не сум приметила дека има разлика во називот, освен што од лани летото во ДМ ја гледам и купувам само зеленава кесичка каде што пишува премиум Претходно другата амбалажа на кеса ја купував… а големата кутија не сум ја пробала
Да прашам има ли поголем прашок во ДМ овој за бели? Мм ми донесе тој од 1. 350 што е, видел малечко па зел две. Јас мислев од 5 кг е не знам зошто. Рече немало поголем ама да се осигурам. Ако е тоа најголемо тогаш по 5 треба да земам нема кај нас ДМ.