Ленор Мислам не користам јас туку мајка ми,сега се почесто овие парфимираниве ги купуваме,посебно виолетовиов Прекрасен е Oвој:
perwool преодличен е и добро мирисаат алиштата јас го користам црниот веке 4 месеци па задоволна сум можеш да поминеш без омекнувач многу добро мириса но јас и ставам и ленор плав
обично БОНУКС,али последен пат купив од Керфур некој на акција не знам ни името кое му е,абе катастрофа,се грутки се праеше,за џабе го купив Потоа пак си се вратив на Бонуксче
Perwoll се незаменливи.Алиштата се мекани и убаво мирисаат. Секогаш дома ги имам црниот и зелениот за шарени алишта. Некогаш купувам и прашок,порано Бонукс со лимон,а сега Савекс.Савексот е многу подобар,и алиштата прекрасно ми мирисаат. Од течните детергенти купував и Нила,ама искрено врска си нема со Перволот.
веке подолго време перам со теЧниот ариел и многу сум задоволна не планирам да го менам ги Чисти флеките и мириса убаво свезо и сто е највазно долго
На течен детергент на 5кг алишта колку мл ставате? Првпат земав персил 8кг за бели алишта и пишува 110гр и крајно разочарана сум не ги испра ич алиштата после ставив уште еднаш повеке над 150гр и испаднаа бели.
јас до имав користено woolite па не е нешто нај нај некако не бев задоволна па морав да го сменам на Perwool мн е добар јас го користам црниот за црни ке го пофалам
Ние ги користиме Duel, Ariel, и Bonux И задоволни сме, алиштата се чисти а и прекрасно мирисаат Спојлер Ги користиме и Ариел капсулите ама поретко