добро а кај ги има производите на ДМ < Читам низ форумов некои користеле ДМ омекшивач.прашок кај можат да се најдат пошто јас не сум од Скопје дали ги има низ маркетите
јас користам само течни детергенти, моментално ги имам первол за бели за темни и за шарени, имам и ариел за бели течен и рекс за шарени исто така течен, зрнестите не ги користам чесно, ептен ретко кога перам крпи од кујната или нешто што не е за носење користам факс хелизим.
Најчесто ариел,ама за шарени е смрт одма ги обледнува.... Сега го користам само за бели,а за шарени факс
За бели алишта користам Ариел оној со бели цветови, и за се што вријам. За темни Первол црниот, за шарени исто Первол плавиот што е за шарени, и Ленор омекнувач плавиот, бебешкиот. На било која друга комбинација освен можеби Факс за вриење сум алергична и реагирам ко никој.
За бели алишта користам faks helezim, Најмногу ми трајт, а алиштата се цут бели и повремено Perwool за бели За шарени обавезно Perwool, убаво пере, бојата не бледее и преубаво мириса а факсот и најмногу ми се исплаќа во кам е 299 ден и е за 30 машини, не е како мериксон и сл за 25
Можда ќе бидам офф топик,али оваа тема ми се гледаше најпогодна за ова имам бела adidas тренерка ,со црни ленти и малку на грбот има црно,и ја ставив у машина и ми пожолте до што ќе да е ?
Епа мила од некој алишта и башка не си требала во машина да ја ставиш си можела да ја поминеш во еддна вода со прашок.
да пелли парчиња облека и бели тренерки и јас ги перам на рака пошто алиштата испуштаат вода и си ја расипала сега..!!!! само на рака бели парчиња облека
Jaс не сум приметила такво нешто,меѓутоа го користам и сум задоволна,алиштата се меки и супер миризливи.Најверојатно и не бледее црното,барем не сум приметила,зошто знаеме дека црното бледее со неколку перења.Во Тинексот малото е 195 ден,јас си го купувам од мојот град за 136 ден