Чипка,свила-сатен не знам баш. Разни бои. Секаков вид/тип на гаќички,градници,подвезици. Наредниот месец ми е планирано халтери,корсет-сет онака баш секси, да си докупам некоја танга полу танга ,полу боксерки,гаќички по вкус
Е ова се вели богатство на мажот или дечкото што и да имаш хаха се шалам но пред се стварно убаво звучи кога ќче прочита машко
Јaс дa си се пoфaлaм, ми се збoгaти фиoкaтa, сo пoлу-тaнгa. Едвaј чекaм дa се искуши дa си јa пoнoсaм
Секси? Па не би рекла, мојот долен веш е "бабски" . Со исклучок на една полу-танга со чипка која залутала помеѓу овие "домаќинскиве".
Имам во сите бои од материјали чипка, памук, свила... Обожавам свилени ноќници, корсети со комплет подвезици и штипки... Најново сив комплет со маска
Луѓе сакав да си го купам комплетот Знае некој каде би можело да има?? На ибеј го има ама незнам дали ќе си го погодам бројчето.. Носам најчесто полутанги и танги памучни, свиленкасти и чипкасти, обичните гаќички се свиленкасти немам памучни обични . Се мислам за подвезици многу се слатки и носам долги црни чорапи до пола бут со фустанчиња ооод прошлата зима и баш се заводливи сега барам исто така и крем или бебешко розеви ем не студи ем жарта се разгорува кај саканиот и изгледате секси .
обожавам вакви чипкани работи, корсети и остало но немам баш вакви работа сега а не ми ни требаат си имам шарени гаќи, шарени прслуци и едни ко чипкани полутанги
Претежно памук, не мора да е синтетика за да е секси.Имам и чипка, но таа за зимно време ми е најпогодна.
Памучен, свилен, чипкаст. Имам обични гаќички, танги и полутанги. Чипкасти ноќници, секси градници. Имам во план да си купам нешто многу секси, ама тоа ќе биде изненадување за роденденот на маж ми.