Не верувам дека сме комшии.. Порано користев мах адсл 10 гига и на почетокот мн паѓаше,после се стабилизира али немаше ден да не падни! сега ќе го сменам ко ќе си одам дома.
користам макс адсл 10 гига,ама на секои 10 мин ми паѓа конекцијата,а и плус тоа,не ми се доволни гигабајтите Редактирано од модератор: Боите користете ги само кога ќе сакате да истакнете нешто!
Телекабел - интернет + кабловска за 800 ден. месечно. Пакетот прво беше 15 GB, сега е 50 GB, за истите парички. Брзината одлична, дури и кога е надминат лимитот, само побавно симнува, нормално. Кај другарка ми на адсл кога ќе надмине, прелистување брзо како кај мене, амин.
Користам интернет на Он нет што е моменталн и сум презадоволна. Претходно користев на една кабелска ТВ, ама многу паѓаше конекцијата и воопшто не беше добар, па сега за сега овој е супер
Истиот пакет го имам, а адсл има дечко ми и кога ќе го надмине лимитот за меил да отвориш ти треба пола саат, а па за слики да не зборувам
Користам Max Adsl пакет, интернет 10 гига + телефон и онака..задоволна алиии...интернетот е брз до 10 - ти после десети поминувам лимит и...катастрофа е нетот
Порано го користев max adsl и изгледа само мене не ми се погодил како што треба,постојано ми паѓаше конекцијата,сега пред неколку месеци си стаив од cabletel и премногу сум задоволна само 2/3 пати ми паднала конекцијата и тоа траело околу 5 мин,иако повеќето ми збореле да не го ставам
Јас имам од кабелската Телекабел што ја користам 50ГБ, плаќам 970 месечно за интернет, кабелска и фиксен телефон и сум презадоволна, а и за телефонот бесплатно е во мрежата да зборуваш, а многу ефтино надвор од мрежата. Огромна брзина, нема доплата, ептен ретко, речиси никогаш конекцијата не ми паѓала