Последниве неколку месеци (од октомври 2014) користам интернет на Телекабел и можам да кажам дека сум ПРЕЗАДОВОЛНА. (цена 850 денари за интернет+ТВ) До октомври бев на ОНЕ и можам да кажам дека беше мизерија и Интернетот и телевизијата, интернетот поспор неможеше да биде, а ТВ со на секој 2 мин. проверија антената (а проблемот до ОНЕ) ме вадеше од кожа.
Близу користам и сме задоволни. Брз е, некогаш знае и да снема нет. За парите што ги плаќаме сме задоволни.
Порано користев од телекабел и бев презадоволна од брзината на интернетот, а сега користиме Max TV во пакет со интернет, исто е задоволувачки, а од интернетот на Оне на телефонот, не сум задоволна.
Го користиме пакетот на T-home Max Tv, интернетот е беспрекорен, не се сеќавам да ми се случило да нема, неограничен е и супер брзина. Ептен сум задоволна.
Користам MAX ADSL векје неколку години, конечно сум задоволна од овој интернет векје неколку месеци а пред тоа беше за нигде...Значи сега е екстра !
Koristam internet od kabelnet (prilep) brz e internetot ama cesto pajga konekciata ama koga ce ima defekt odma izleguvaat na teren vo rok od 6 casa po prijavata
Телекабел порано беше супер брз сега е катастрофа еднаш во неделата мора да има барем 3-4 часа да нема интернет и телевизија инаку цената е стварно супер за разлика од другиве и можда е тоа единственото нешто поради кое уште имам телекабел
Јас не знам што им се случува на T- home,ама оваа година интернетот дома ни е крш. Значи не плаќаме малку,башка 50 гб има,Office plus Comfort беше ако не се лажам,ама не си вреди ни денарче. Ај што брзината се намалува уште првата недела од месецот,конекцијата им е никаква,паѓа на секои пола саат. Порано додека користевме модем и наш рутер,се беше океј.Сега веќе 3 нивни рутери сменивме,нели во пакет влагаат,ама ич не им се квалитетни,а сумњам дека од нив е сето кочење и паѓање. Ете за тие што бараат кој провајдер да го користат,едно големо НЕ за овој.
Од една не толку позната фирма, ама ич не сум задоволна. Ги викаме со маж ми да дојдат и да видат во што е проблемот, ама џабе. Не дошле. Планирам и да ги пријавам во АЕК, за да можам да го раскинам договорот без плаќање на пенали. Безобразни.