Hp pavilion dv2 Ми е наместен да се одклучува на мој прст и освен јас никој нема пристап, на него чувам слики приватни работи, стимот ми е на него инсталиран играм кантерстрике и глобал оффензиве и на теамспик седам навечер . Acer Стое така некогаш се уклучува мајками,ќерками и сестрами кога доаѓа на гости. Compaq mini 110c notebook е исклучиво на ќерками има игри песнички цртани, ја учам на него да се снајдува , додуша веќе знае да си уклучува сама и да прави Refresh на десен клик И конечно Asus Кој го користиме сите што ќе ни дојдат дома и им притреба интернет Види го прикачениот фајл 275676
Што стори бре? Јас ни еден немам, ти четири. Иначе порано користев HP, ама дома некој го лупнал од земја, дали намерно или не, немам поим, го најдов со скршен екран и на сервис ми рекоа не може да се поправи, па другите делови му ги продадов на еден човек. Од тогаш само со телефон си работам и задоволен сум си.
Momentalno i jas od telefon Deka si legnav vrtoglavica imav zatoa A da ne znaes zs go nema forum na tapatalk
Тоа треба администраторите на форумов да го решат. Би било многу подобро да има некоја апликација за смартфони, не за друго него многу 3G ми влече гуглов, а јас па повеќе и на 3G сум отколку на Wi - Fi... ама како и да е, бар не е споро и не кочи, бар кај мене.
Десктоп компјутерот кој го имам ми е веќе 8 години. Интернет не отвора брзо како порано додека си беше нов, сироткиот сеуште си има Windows xp. Што би требало да надградам за да биде побрз , меморија, хард диск, матична, процесор ? Некој ако знае да ме советува?