HP EliteBook 8530p Бебе мое најубаво. Ми се чудат колку сум приврзана за лап топов ама премногу го сакам, невидено многу. Best thing I ever had. На изглед е најубав, љубов на прв поглед ма шта да ти причам. Има врвни перформанси, бар во времето кога го купив беше прв низ светот. Убав мој, премногу го сакам и го ценам иако му цвикнав едно 5-6 полначи, му ја расипав батеријата и му го откачив екранот секогаш наоѓав начин да ми се врати здрав и жив. Ама, времето го стори своето. Убав, не се секирај сеуште ќе те користам ама внуче твое ќе те замени. Никогаш не би земала нешто друго освен HP. Смејте се, ако.
Да не останам покусо. Монитор Спојлер Куќиште Спојлер Звучници Спојлер Тастетура Спојлер Маус Спојлер
немам компјутер јас, имаме 3 лаптопи , еден за мене, еден за брат ми и за моите, нивните се тошиба а мојот е асер
Моментално пет ги имам дома, сите си имаме по еден ама си ги менуваме па не се знае кој чиј е. Мајка ми и татко ми имаат по еден acer Брат ми има MSI Јас имам DALL сличен како овој што го постирала феминката пред мене. Закон се маливе копјјутерчиња. Супер се за студенти кои секој викенд патуваат до дома и назад. И најкористениот компјутер Пентиум 2 чиј корисник е сега внук ми кој има 5 години. Не се ни влучува компјутерот па детево зело шрафцигер еве две недели го поправа
Тестатура и звучници: genius Маус: Delux и genius си ги менам одвреме навреме.Delux го користам повеке бидејки коа кликаш ништо не се осека.
Ех да беше еден па да кажам... Вака. Имам вкупно 5 компјутера (заедно со лап топите) имам 3 лап топа и 2 компјутера, едниов ми е обичен, Yakumo монитор Gembird тастатура , A-tech маус , и Delux куќуште (се распар ) имам еден лаптоп Acer, еден Samsung Vaio и еден hp и од сите сум задоволна, а вториот компјутер е поише на брат ми, гејмер (Gamer) за да игра игри - кантер, гта, и незнам кои други негови смотани игри среќа што татко ми го купи тој , иначе кој ке го трпеше