Ок, испадна никогаш не вели никогаш. Уште си го користам Самсунг Галакси А21s како примарен телефон и уште сум задоволна и по година одлично си тера.Имаше само мал проблем со Андроид 12 апдејтот, но се среди. Но, Самсунг Галакси Ј4+ дојде на крај на сили и морав да земам друг.Ми требаше втор телефон. Имав одлична понуда од операторот за овој. Redmi Note 11 pro на Шаоми(или Жаоми ко што велат странците). Маркава не ја бендисувам, но за овој имав одлична понуда и решив да му дадам шанса. Знам дека не е добар колку неговиот претходник од производителот, но ќе врши работа некое време.Ќе терам дур добијам можност за некој Самсунг. Ме бендиса Амоледов на телефонов. Супер се гледа и на сонце, па можеби нема да го хејтам.
Со здравје да си го служиш. Три пати е подобар од A21s И јас се враќам на Xiaomi повторно после мал излет со Самсунг и Poco. Mi 11T Pro овој пат.
Машина е, јас имам Redmi Note 11, за влогот е топ, подобар здравје Со здравје да си го користиш, шириме Xiaomi virus
Мала помош ако може. Како да ставам notification sound на instagram и viber. Оние класичните мелодии што се кај овие апликации. Имам редми ноут 10 и воопшто немам никакви мелодии.
Пред некое време се префрлив на Pixel 7... O M G. Телефонов ми легна како љубов на прв поглед. А посебно камерата која е прекрасна. До сега не сум имал, ниту пак видел телефон со подобра камера, а правев споредба со Iphone 13 Pro и со Samsung 22 Ultra... СТРАШНООО колку е добра.
Со здравје да се користи, изгледа моќноо вака. Интересни и одлични перфоманси има. Малку мие чудно само да го гледам тоа "Гугл" толку истакнато особено на телефон како бренд, дека навиката е за browser хаха.