Кај можам ја со тебе андроид имав ама го сменив за iphone 11 pro max Ама ќе се враќам пак на андроид не ме бендисува овој
Мене мм ми го даваше неговиот iphone 14 за замена со мојот . Ама неам живци веќе за да се навикнувам пак на ајфон.
Ја па одамна се думам да се вратам пак на ајфон, еден период дур беа уште во мода петките имав и бев задоволен ама сега се чудам со кој памет сум имал оноцкав телефон со онолку мала батерија. Ама нели се сменија времињата, а и од секаде сум опкружен со ајфони, следно земам ајфон без размислување.
2500 сега и 2500 во март 5000, 5000 пута четири, ете ти 20000, сега нешто и сам ќе зашпараш и ајфон одма ќе падне. Ете ти проста математика.
Самсунг с24 ултра. Сега ми истекува договорот, ќе гледам ајфонот конечно да го земам. Ама најверојатно ќе чекам јануари за с25 ултра. Секоја година го гледам и никогаш не купив ајфон.
Размислувам да се подновам со телефон и умот ми оди на Самсунг. Досега само андроид сум користела и овој телефон моментално ми е Шаоми. Самсунг сакам најмногу ради камерата, а исто битно ми е да има меморија (барем 256гб). Едно другарче има С23 и камерата му е топ, сега понови биле С24 ако не се лажам? Сѐ си мислам за некој ваков да си земам. Отворена сум за препораки.
Исто и ја од шаоми(жаоми) се префрлив на самсунг. Имав с22 камера прејака,го користев 2 год сеуште е како нов. Сега земав с24 ултра. Сега уште некој месец искача с25/с25ултра ама нема да згрешиш ни со с24.