huawei p2021 ме нервира само што нема гугл стори и не можам јутјуб апликацијата да си ја спуштам, друго е све супер ми се здосади самсунгот, хуавеи имаат мн подобра камера од самсунг
Јас го имав сони м2 аква и го користев 4 години потоа почна конекторот да не чини, го сменив еднаш на сервис и по некое време пак исто.Потоа звучникот откажуваше и го сменив Иначе беше многу популарен телефон и многу бев среќна кога го купив хаха
Моментално Samsung a20e. И последните два беа самсунг, пред тоа имаше и ЛГ, Сони, Нокиа.. Некако накај Самсунг се вртам секој пат. Последно ме убедуваа за Xiaomi, за иста цена имаат подобри перформанси од самсунг, ама ајде можеби нареден пат. Иначе многу пазам телефони. Одма ставам маска, заштитно стакло, у животов не сум имала скршен екран. Стариот уште ми стои дома, како нов е, сите други што сум ги имала ми се препродадени.
Моментално влечам 2 со мене Самсунг с10 плус Самсунг с20 ултра. Супер ми се и двата, само што камерата на ултрата ептен ме зеза со фокусот. Сеуште. И барав нешто апдејти, ова, она, не сака да се среди. И така. За зум со ултрата, за обична фотографија плусот. За нареден, се мислев што да земам. И дали да земам. Ама плусот го имам 2 цели години, а ултрата видов дека малку сум ја напукала камерата Ќе морам да земам нов Дали ќе биде ајфон, или ноут, или с22, ќе видиме. Батерија и двата држат засега, немам замерки
Sony Xperia имав само не памтам точно шо верзија беше, ама ужас. И не само мојот, и другарка имаше и исто се жалеше, и многу други, затоа од тогаш на Самсунг се префрлив
Моментално го имам Samsung Galaxy A51, го земав пред три месеца, засега сум задоволна, супер е, има одлична камера. Верна сум на Samsung, мобилните се со одлични перформанси а цените се прифатливи.
iPhone XR Ептен ми е погоден Пред тоа имав iPhone 6 и од тогаш реков дека не купувам друг бренд. XR от скоро си го купив пред три месеци. Ваков е
Моментално сум со Самсунг С20 ФЕ, баш кога сакав да купам нов телефон излезе тој и некако се заљубив во него и во боите но секако има и многу добри перформанси, камерата е лудница така да ако некој се двоуми воопшто нека не му ја мисли Инаку сум долгогодишен ајфонџија и некако најмногу ми одговараат, но и навика е се. Така да најверојатно после овој, ќе се вратам пак на Ајфон
Samsung Galaxy J6+ Две години го користам и супер работи уште, само камерата некако како да изгуби од квалитет, не знам зошто и како ама веќе не вади слики со ист квалитет како порано. Како и да е, кога би бирала нов телефон, повторно би избрала модел на Samsung. Имам и Huawei P40 lite, камерата му е топ и подобра од на Samsung ама него не го користам моментално. Нов е, резерва.
Во море на самсунзи ,Хуавеи ,и ајфони да си се пофалам јас со Вивакс... Зошто Вивакс !? Затоа што барав нешто добро а ефтино без разлика колку би траело оти сум смрт за телефони. Де во шоља паѓаат,де ги кршам ,па им истурам нешто... Во глобала задоволна сум ,само што го купив август месец , јануари го скршив. Ќе го терам дури не го сјебам па пак нов поефтин и така
Гледам овде мнозинството е со Самсунг. И јас веќе со години сум им верна. Истиов го имам и јас, и за жал не сум нашла оригинална маска. Генерално сум задоволна ама предната камера не е баш тоа што го очекував, или па јас сум имала преголеми очекувања
Селфи немам направено веројатно па не знам. А главната камера, иако е со одлични технички карактеристики, за жал прелош софтвер има и не може да си го искористи потенцијалот, па на auto сликите врска немаат. Ако сакаш нешто од блиску да сликаш и да изгледа добро, оди зум х2 и оддалечи се
Самсунг А 51 , последните 10 год строго самсунг користам и сум презадоволна , пробував последниве години и други марки ама некако не функционирам со друг телефон , верна на самсунг Последнава од последнава А класа многу сум задоволна и 40 ка имав и 51 земав само што излезе лани
Huawei p30 lite имам моментално. Не е лош, ама да можам да бирам би избрала самсунг S варијанта. S6 имам од 2015 година, не закочил телефонот, мајка ми го доби во наследство . Би дала и повеќе пари за телефон, за мене тој трошок вреди, само моментално имам дете што ми го фрла телефонот на земја 15-16 пати дневно па срце ќе ме боли поубав телефон ако ми демолира. И да се редаткирам, многу ме нервираат новиве телефони што се големи колку плочки за вц. Значи аман, не можеш да го сместиш никаде.. Ја претеруваат со димензиите, тренд е некаков.
jas a1 alfa20+ onaka ok e ne e spor ima memorija.zadnata kamera mu e prilicno dobra i cista ,prednata ne mi se dopaga, baterijata dolgo drzi soogled deka cest si igram igricki najmn od se mi se dopaga sto na zadnata kamera nema beauty mode i slikite se realni , na prednata ima no go iskljucuvam.uzasno mi se smesni koga ke se slikaat so beauty mode i toa na najako pusteno .. milicat ko so guma da im brisele liceto prvo zedov huawei 30 lite nesto taka bese i ne mi se dopagase kamerata pa go smeniv za ovoj alfa .. a najubav sto sum imala e toj sto pred toa go imav no mi se skrsi sony xperia xa2 ultra a ic ne sum fan na samunga ni na huawei.. pred sony imav edge s6 li bese nz taka nesto bese ic ne mi se dopagase nemav pari inaku pak nekoj sony ke sikupev
Користам Самсунг s8 и сум презадоволна. Веќе четврта година како тера и е во супер состојба. Е екранот ми се скрши малку, ама стакло немам, маска само. И на толку паѓање знаев дека ке се скрши еден ден. Ке го користам дур не ми откаже скроз. А следно би зела Ајфон, чисто да променам и споредам. Мада и предната камера на Ајфон ми се повеќе свиѓа од Самсунг.