Јас користам ајфон Х. Првиот ајфон шо го земав беше 7, па 8плусот од кој бев пренајзадоволна ама му се деси една мала несреќа и моравме да се разделиме (моја вина), па ете ме сега со 10кава. После 8+ сакав да си земам ист таков, али демек инвестирав у понов модел Претходно сум користела Самсунг, моите дома сите имаат Самсунг, али се губам коа ќе го зеам у рака, скроз сум одвикната и сум ко стара баба шо бара букви по тастатура, ми треба време за да се снајдам. На изглед ајфонот ми изгледа ептен софистицирано, за перформанси ич не праам муабет, сум презадоволна, имам над 4к слики и еден мал милион апликации, не ми кочи, камерата ми е профи, едино шо ми смета е шо неам 0.5 резолуција али ајде, некако се помирив Батеријата трае долго, на ладно знае да се шекне али разбирливо ми е, едноставен за употреба. Не би го менувала, освен ако не бидам приморана од финансиски аспект понатаму. сеа глеам, семинарските ми беа пократки на факс, извинете на долгиот пост
Сум сменала мнооогу телефони во животот. Кога бев помала се разбирав колку-толку, после кога почна брзиот развој заглавив. Прв телефон ми беше Sagem. Па серија на Sony Ericsson. 10тина години Samsung. Сега Samsung A51. Спојлер Еве ви доказ. Сликано со некој чкљ телефон на домашните. Првиот (со скршен екран сменат точно 3 пати, маста му ја извадив) не знам шо модел е, вториот Core Plus, третиот J5, четвртиот А51). Многу пишам, знам.
До сега имам користено Самсунг ј7 па с8+ па Хонор 8х и Самсунг а10 а сега имам ајфон 7 плус и задоволна сум
Многу телефони имам досега сменето, не се ни сеќавам веќе кои беа. Моментално користам хонор 8х и задоволна сум, супер е телефонот. Во скоро треба договорот да ми заврши па се мислам нов ли да земам или овој да ми остане.
Моментално користам Xiaomi redmi note 8 pro и сум многу задоволна. Одлични перформанси има, многу е брз. Плус на камерата може да му позавидат многу поскапи модели. Е сега малку е поголем ама јас баш таков и сакам. За оние кои преферираат помали телефони дефинитивно нема да им одговара.
Iphone 12 mini зелен, презадоволна сум, го имам веке 3 месеци. Претходно имав 8 плус ,супер беше телефонот ама преголем за мене. Никогаш нема да се откажам од Iphone
За нација со 200 евра минималец, највеќе гласови ајфон и самсунг. Или тука сме само елитата собрано (шега).
Најпрв телефон ми беше сони ериксон(неам поима што број беше) па некое Lenovo беше,па ZTE vibe c, па Samsung s3ka од кој што бев мноогу задоволна го користев едно 4 ипол 5 години едвај се разделивме па Samsung j6 plus некое кратко време и сега Honor 9x и презадоволна сум си