Јас мислам дека @Billy Idol треба да биде директор на Шаоми. Шалата на страна, секој има право да си користи што сака.
Iphone 12 Pro Max 256GB. Преквалитетен телефон со одлични перформанси, презадоволна сум од него и на сите го препорачувам.
Iphone 12 mini и досега ми е најдобро направена одлука, иако подолго избегнував Iphone. Претходно најзадоволна бев од Huawei Mate 20 lite, за парите и класата беше екстра. Самсунг имав неколку модели, ама никогаш не би купила пак. Последно имав А71 новиот, 2 пати екран му сменавме, а минимален пад доживеа
Овој си заврши в канта. Денес си зедов Самсунг А31. Прв пат користам Самсунг телефон и сум презадоволна.
Со здравје да го користиш, мдс те служи одлично, без багови на Мјауто (MIUI така го викаат на зезање)
Фала ти братче, за сега е океј. Направив два апдејта на MIUI до последниов 12.5, не јави некој багови. Очекував горното мени кај шо се наоѓаат wifi, data да биде сменето според рецензиите шо ги гледав на yt ама остана исто како на Redmi 5ката. Друго, со последниот апјдејт, апдејтиран е и Анроидот, од 10 на 11.
Samsung A5 2017 Го имам 2год. Одличен телефон, немам ни маска ни зашититно стакло, се нема скршено ништо.