На ОРНЕЛ ги испробав повеќето мириси. BabySoft го користам во моментов мириса свежо и нежно, џоа бебенце. Искрено, не помнам многу мириси, но не помнам од некој Орнел да сум незадоволна како од францускиот парфем на Ленор. Ќе ги пробам сите.
Лилит, а да пробаш со Бохор? Спојлер Beli “Bohor” je prvi omekšivač za veš, s kojim se davne 1969. godine “Albus“ pojavio na tržištu. Četrdeset godina duga tradicija ovog „Bohora“ , koji je i danas jedan od najprodavanijih, ukazuje na konstantan kvalitet i prepoznatljiv miris. Kasnije, sa željom da obraduje svoje potrošače „Albus“ je predstavio novu kolekciju omekšivača sa pet različlitih mirisnih nota. Novi proizvodi su pokazali izuzetan efekat omekšavanja, postojanost mirisnih nota, sprečavanje statičkog elektriciteta i olakšano peglanje. Nova Senzitiv formula „Bohora“ rađena sa novom aktivnom materijom, podstiče izuzetan efekat omekšavanja, kao i postojanost mirisne note posle dužeg stajanja u garderoberu. Тој е класика
сега денес го земав дуел золтиот одамна го немав земено па ми се бендиса а ова на ленор омекнувачите се понеубави и понеубави ги прават ама сега ке ми донесат германски ленор па ке ви кажам разлика
Дечко ми го користит овој, и затоа само му ги носам дуксерите Ние со цимерката го користиме овој 160 денари 2 л - прекрасно!
Јас овие од Ленор многу ги сакам, заљубена сум во нив плавиот исто многу убаво мириса, црниот.Сега еден друг омекнувач имам од Орнел плавиот и воопшто не ми се допаѓа, божем за промена, ама ич не ми се допаѓа.Ленорот ми е најдобар некако
Lenor Spring <3 најубаво мирисааа Мммм...кога ги носам алиштата преубаво мирисаа ама во последно време на бели алишта кога перам со Ариел.. не ставам ЛЕНОР ама некако пак си почнав да си ставам ленорче
Женски како сте задоволни со Ленорот во последно време? Нели ви ги прави крути алиштата? Ко да го расипаа
ленорот на нашиот пазар и на европскиот пазар не е исти квалитетот тие се други со други мириси и оргинален квалитет имаат ти кажувам од искуство маж ми беше лани за австралија и донесе ленор 2 шишија од 1.5L и знаеш како јако и убаво мирисаа алиштата ...ние сме за никаде со производите...ми донесе и ариел прашок па немаше некоја разлика во врска со нашиов и со европскиот стандард..можеби и до водата е зависи како се раствара пошто водата во МК и др. земји не е иста,, така да мене супер ми пери ариелот