Семана лилавиот и Семана плавиот. Многу се нежни, лесни и убави. (Иначе при секое купување си купувам друг, сакам сите да ги пробам )
Ленор плавиот повеќе не е тоа што беше. Воопшто не мирисаат алиштата, не се меки, едноставно го упропастија. Сега го користам Дуел плавиот и сум задоволна. Убаво мирисаат алиштата.
Мајка ми го користи Semana плавиот или виолетовиот. Многу убаво мирисаат иако незнам колку долго трае мирисот
Како сум се зезнала со Чико белиот омекнувач, на ништо не ми мирисаат алиштата. Се спремам да земам сега Дуел жолт, свекрва ми го користи и одличен е.
Go koristev lenor plaviot dodeka ne go zafrknaa Sega za nas bohor azure,a za maliot duel baby I za beblakot ke bide ovoj
Иронично но, синиот ленор. И покрај тоа шо веќе не е каков шо беше на почетокот, но некако не ми се мења...
Жени дај кажете некој асален омекнувач мислам дека веќе ниеден не го бива. Крпите крути алиштата крути. Ни Ленор ни Орнел ни бутур.
земи си дуел кашмир или бохор азуре,нема да те разочараат.а може не е проблемот до омекнувачот,ако ги оставаш предолго надвор да се сушат попримаат секаква миризба и стануваат крути.
Јас не ги ни сушам надвор, дома на сушалка и одма ги прибирам кога се суви. Дуел кашмир звучи интересно... :geek:
бохор sensitive и а фелче азура никаков е,алиштата немаат ни мирис ни се меки,како да не си ставил омекнувач