Od felce nitu eden ne mi se dopaga kako mirisa.Lenorot go rasipaa,go koristev plaviot,no veke ne.Sepa za sega go priznavam samo Duel plaviot i zoltiot.
Пред една недела влегов во Тинекс да купам омекнувач, инаку купува маж ми, јас само му пишувам список од дома, па што донесе тоа.... И, забележав дека на сите омекнувачи (со исклучок на дуел) не пишува дека се концентрати, едноставно пишува 2Л или 1Л и толку, додека на дуелот пишува 2Л=8Л и под него пишува концентрат. Е сега се прашувам дали единствено дуелот е поконцентриран па затоа кога ќе ставам едно капаче во машина алиштата многу мирисаат и трае повеќе во споредба со другите??? Инаку се сеќавам и 100% сум сигурна дека порано на Ленорот пишуваше дека е концентрат и на Семаната, а сега не пишува. Дали на ваков начин сакаат да заштедат незнам, но цената на производот е иста како порано (на пример на Ленор), а тој не е каков што беше.... Во најмала рака треба да има и концентриран и неконцентриран, со разлика во цена се разбира, па да си одбере човек како му одговара, а вака е п.де.ски И си одбрав Дуел- бел. Убав е.
од дуелот имам користено жолт и кашмир убави се омекнувачите и долго траат сменив на ленор син и сега сум на ленор лилјаков (relax) САКАМ ДА ГО ПРОБАМ ДУЕЛ >>белиот нели на него пишува дека е бебешки да не е со послаб мирис да ставиш па алиштата да не мирисаат на ништо сакам да пробам но најпрвин да си прашам да не лупнам заджабе пари дали и трае мирисот исто како и жолтиот и кашмир дуел ТОА МЕ ИНТЕРЕСИРА
Мајка ми пред две недели почна да користи Ленор (точно кој вид не знам), и алиштата ми мирисаат фантастично. Кога испра првпат и ги пружи алиштата на сушарата, цел стан ни мирисаше на омекнувачот. Пижамите што моментално ги носам се перени пред 4-5 дена и уште го осеќам мирисот на мене. Дефинитинвно ќе и речам да го користи од сега Ленор
Јас ја користам целата колекција на Фелче и мене ми е супер , и гелот за туширање, и омекнувач и се ми е супер, преубаво ми мирисаат
Semana !!!! Единствено од него сум задоволна, мајка ми го користи со години, а јас демек млада домаќинка па експериментирав, од Бохор, Орнел, оној на тинекс, Фелче азура, Ленор, ама буквално ниту еден не ми е убав како Семана. И најважно од Семаната не се ствара електрицитет.
Користев Duel soft lilac и сум презадоволна од него,потоа купив плав Lenor, не беше нешто сјаен плус маж ми доби алергија од него. Сега пак ќе си купам DUEL SOFT LILAC Морам да го пофалам и Felce azzurra и омекнувачот и детергентот, преубаво мирисаат и не прават проблеми со алергии.
Користев Дуел бебешки и ми мирисаше прееубавоо ама сега купив Орнел плав и мислам дека од него ми се умирисува цела куќа а миириса исто многу убавоо
ма пробав све како викат НАВИКА СИ Е НАВИКА навикната сум на миризот на ленор плавиот а сакам да го пробам и белиот дуел
Епа белиот е бебешлиот и јас го користев од прв ден од кога се роди бебчето и преубаво мириса и долготраен е. Кога и да му облечев нови алишта на син ми мирисаше ама сега купив Орнел
Постојано го користев Lenor spring... Се обидов со Ornel бел но многу остро ми мириса....и повторно се вратив на мојот омилен омекнувач Lenor spring....