1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каков омекнувач за алишта користите?

Дискусија во 'Дом' започната од savana, 9 ноември 2010.

1. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.151
    Допаѓања:
    20.838
    Ги обожавам и двата убаво мирасаат, Дуел жолт и Бохор светло син- азуре.
    Алиштата со денови мирисаат на нив. И си ги менувам, шом се заситам од едниот си го купувам другиот.
    Сум испробала многу но овие 2 се како за мој вкус

Прикачени фајлови:

На london-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. london-girl

london-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    56
    Моментално Семана ми е врв :inlove:

3. jagoda1979

jagoda1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    227
    Дали Дуел жолт ја држи подолго миризбата? Јас го користам белиот ама мириса само во моментот кога ќе ги извадам од машина, а после кога ке се исушат воопшто не мириса.

4. H.e.L.e.N

H.e.L.e.N Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    218
    јас користев ленор но некако во последно време не бев многу задоволна и купив софтлан син и позадоволна сум мириса по долго и повеке ги омекнува алистата

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      5,1 KB
      Прегледи:
      252
  5. Jeny

Jeny Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    230
    Моментално го користам овој омекнувач и има навистина прекрасен освежителен мирис, мириса на пролет, на убави спомени, на младост и нежност.

Прикачени фајлови:

• 90036694l.gif
      90036694l.gif
      Големина на фајлот:
      82,5 KB
      Прегледи:
      240
  6. trendafilka2

trendafilka2 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    искрено да ви кажам нели секој си има свој вкус мене овие омекнувачи што се со парфем не ми се допагаат многу
    ставиш омекшивач алиштата мирисаат како парфем а и сакаш нели парфем да си ставиш и некако одвратно мирисат ми ги имам пробано :/

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Зелениот четирилитарски :D За цената што ја платив, омекнувачов одлично си ја врши својата работа, омекнува, мириса преубаво, е сега не трае мирисот по десет дена, ама се осеќа кога ќе ги душнеш алиштата, одличен е. И плус количината одговара на двомесечно интензивно користење за зависник ко мене на мирис на чисто :tmi: Криво ми е што не се опремив со залиха, Ленор веќе одамна баталив, ми ги затестува алиштата, Дуел ја расипаа и формулата откако сменија на амбалаж, од ова што ни нудат тука, само Орнел си држи до намената.

8. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Незаменлив :inlove: . Некој сличен мирис да ми препорачате, сакам вака понежен мирис да сменам малце :)

9. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011

На BeLLaDona23 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. KayaLena

KayaLena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    729
    odlicen vo kombinacija so Duel summer feeling prasakot..Pozitivno sum iznenadena, so ogled na toa deka ne bea voopsto skapi:) preporacuvam..

Прикачени фајлови:

• 504104944l.gif
      504104944l.gif
      Големина на фајлот:
      102,2 KB
      Прегледи:
      160
  11. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    засега бохор плавиот,ама ке направиме некоја промена кога ке се истроши.

12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.895
    Допаѓања:
    123.102
    Oвој омекнувач е сон.Мајка ми среќна конечно си го купила,на времето го користела и едвај сега случајно го нашла.Си го купив и јас и го препорачувам од се срце.На мајка ми комшиите и рекле дека кога поминувале под тераса застанувале да ги мирисаат алиштата :D

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    Сакав да ве прашам како правите да ви мирисаат алиштата долго време има некоја финта или ? Пред некоја недела ми донесе една многу блиска пријателка алиштенца за малата користени . Мирисаа преубаво , дома цел плакар и мириса на тој мирис апсолутно само што ќе отвори одма мириса некогаш и цела спална кога влегувам мириса ,а едно од нив дурии по перењто кај мене си го задржа мирисот иако ставам омекнувач . Ја прашав што омекнувач користи ми рече ленор плав ама работата е и што јас го користев истиот а толкав мирис немаше мирисот е сличен но не е баш тој , и не мириса толку интензивно. Откако иго кажав ова не знаеше што може да биде различноста зашто переме на ист на чин со машини наи ст принцип. Сушиме идвете надвор . Идеи ?

14. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.734
    Допаѓања:
    23.820
    Последно овие два ги земав. Убаво ми мирисаат.

15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    веројатно ги оставаш подолго време надвор алиштата,има некој фактор штом се работи за истиот омекнувач.
    совет од мене избери си омекнувач со појак мирис

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    И не само тоа, јас сум приметила дека секоја ткаенина-материјал различно прима омекнувач.

17. trendafilka2

trendafilka2 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    ДА ТОЧНО ДЕКА СЕКОЈ МАТЕРИЈАЛ ПОСЕБНО ПРИМА МИРИС ЕВЕ НА ПРИМЕР 100% ПАМУК испери и стави ленор исуши па мириса многу долго кај мене е сега драга мој совет кога ке ги простираш алиштата гледај на сенка да ти се сушаат или на тераса малце да ги фате сонце и да не се пресошуваат и кај мене е така кога се пресушени не мирисаат :!:
    и стави маx до таму омекнувач во машината во пределот за омекнувач

На Angel4eeee и pepus им се допаѓа ова.
  18. SonjaZ

SonjaZ Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Jas go koristev prethodno Lenor-ot, no od neodamna mi go preporacaja BINGO prilicno nov e na nasiot pazar no navistina sum premnogu zadovolna, cenata mu e ekstra 80tina den. 1l. gust e mnogu i mirizbata na alistata trae. Ima nekolku mirizbi, jas sum gi probala zlatniot i siniot, fenomenalni...

19. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Oд увек сум користела ленор знаЧи преубав ми е посебно плавиот исто така и другите ми се убави и кога ке ги оставам во станот цел стан ми мириса и после кога се суви мирисат преубаво милини :)

20. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.850
    Допаѓања:
    28.475
    И јас најмногу ги имам користено омекнувачите Ленор и речиси сите ми е пробани и најзадоволна бев од плавиот! Последниот пат го купив Дуел жолтиот и сум преееезадоволна! Пак ќе го купам истиот оти сум ненаситна на слаткиот мирис! МОментално ми се перени прекривките во дневна и цела соба ми мириса на омекнувач!