Ги обожавам и двата убаво мирасаат, Дуел жолт и Бохор светло син- азуре. Алиштата со денови мирисаат на нив. И си ги менувам, шом се заситам од едниот си го купувам другиот. Сум испробала многу но овие 2 се како за мој вкус
Дали Дуел жолт ја држи подолго миризбата? Јас го користам белиот ама мириса само во моментот кога ќе ги извадам од машина, а после кога ке се исушат воопшто не мириса.
јас користев ленор но некако во последно време не бев многу задоволна и купив софтлан син и позадоволна сум мириса по долго и повеке ги омекнува алистата
Моментално го користам овој омекнувач и има навистина прекрасен освежителен мирис, мириса на пролет, на убави спомени, на младост и нежност.
искрено да ви кажам нели секој си има свој вкус мене овие омекнувачи што се со парфем не ми се допагаат многу ставиш омекшивач алиштата мирисаат како парфем а и сакаш нели парфем да си ставиш и некако одвратно мирисат ми ги имам пробано :/
Зелениот четирилитарски За цената што ја платив, омекнувачов одлично си ја врши својата работа, омекнува, мириса преубаво, е сега не трае мирисот по десет дена, ама се осеќа кога ќе ги душнеш алиштата, одличен е. И плус количината одговара на двомесечно интензивно користење за зависник ко мене на мирис на чисто Криво ми е што не се опремив со залиха, Ленор веќе одамна баталив, ми ги затестува алиштата, Дуел ја расипаа и формулата откако сменија на амбалаж, од ова што ни нудат тука, само Орнел си држи до намената.
odlicen vo kombinacija so Duel summer feeling prasakot..Pozitivno sum iznenadena, so ogled na toa deka ne bea voopsto skapi preporacuvam..
Oвој омекнувач е сон.Мајка ми среќна конечно си го купила,на времето го користела и едвај сега случајно го нашла.Си го купив и јас и го препорачувам од се срце.На мајка ми комшиите и рекле дека кога поминувале под тераса застанувале да ги мирисаат алиштата
Сакав да ве прашам како правите да ви мирисаат алиштата долго време има некоја финта или ? Пред некоја недела ми донесе една многу блиска пријателка алиштенца за малата користени . Мирисаа преубаво , дома цел плакар и мириса на тој мирис апсолутно само што ќе отвори одма мириса некогаш и цела спална кога влегувам мириса ,а едно од нив дурии по перењто кај мене си го задржа мирисот иако ставам омекнувач . Ја прашав што омекнувач користи ми рече ленор плав ама работата е и што јас го користев истиот а толкав мирис немаше мирисот е сличен но не е баш тој , и не мириса толку интензивно. Откако иго кажав ова не знаеше што може да биде различноста зашто переме на ист на чин со машини наи ст принцип. Сушиме идвете надвор . Идеи ?
веројатно ги оставаш подолго време надвор алиштата,има некој фактор штом се работи за истиот омекнувач. совет од мене избери си омекнувач со појак мирис
ДА ТОЧНО ДЕКА СЕКОЈ МАТЕРИЈАЛ ПОСЕБНО ПРИМА МИРИС ЕВЕ НА ПРИМЕР 100% ПАМУК испери и стави ленор исуши па мириса многу долго кај мене е сега драга мој совет кога ке ги простираш алиштата гледај на сенка да ти се сушаат или на тераса малце да ги фате сонце и да не се пресошуваат и кај мене е така кога се пресушени не мирисаат и стави маx до таму омекнувач во машината во пределот за омекнувач
Jas go koristev prethodno Lenor-ot, no od neodamna mi go preporacaja BINGO prilicno nov e na nasiot pazar no navistina sum premnogu zadovolna, cenata mu e ekstra 80tina den. 1l. gust e mnogu i mirizbata na alistata trae. Ima nekolku mirizbi, jas sum gi probala zlatniot i siniot, fenomenalni...
Oд увек сум користела ленор знаЧи преубав ми е посебно плавиот исто така и другите ми се убави и кога ке ги оставам во станот цел стан ми мириса и после кога се суви мирисат преубаво милини
И јас најмногу ги имам користено омекнувачите Ленор и речиси сите ми е пробани и најзадоволна бев од плавиот! Последниот пат го купив Дуел жолтиот и сум преееезадоволна! Пак ќе го купам истиот оти сум ненаситна на слаткиот мирис! МОментално ми се перени прекривките во дневна и цела соба ми мириса на омекнувач!