Моментално овој ми е најубав: Инаку, и јас го сакам најмногу Ленор, но понекогаш сакам да сменам и купувам Силан или Орнел. Најредовно го купувам плавиот класичен Ленор. Единствено не ми се допаѓаат омекнувачите со мирис на парфем, прејаки ми се и кога нешто ми е испрано со нив, не можам да ставам парфем, некако мирисите се мешаат и не ми е убаво. Дури се случило да ме боли глава од еден таков на Силан. Повеќе сакам нежнички.
Ленор синиот најмногу го користам а кога ќе ми се здосади го менувам за Ленор лилав и пак ново се враќам на синиот.
Најчесто Орнел, и тоа плав Не знам зошто, мајка ми не го поднесува Ленорот, па скоро секогаш зема Орнел, ги знае кој како мириса напамет, а не е лош ни Семана, ама некако помалку трае
се радувам како мало дете кога треба да си одберам нов омекнувач,јас до сега ги имам користено следниве омекнувачи и истите ми се допаѓаат многу;ленор[темно плавиот,светло плавиот,црниот,зелениот и оние со француски парфем]потоа бохор плавиот,семана црвениот.сега за сега овие мириси ги имам испробано а други кога ќе пробам ќе ви пишам.
Lenor син и жолт, тие најмногу ги сакам. Искрено, не сакам кога алиштата многу, многу мирисаат на омекнувач, се знае која е неговата основна намена.Важно ми е да мириса на чисто, и да биде чисто. Ги мразам овие што имаат мирис на парфем - јас не можам да си ставам парфем што ми се допаѓа (не дека јас пливам во парфеми), ми се мешаат мирисите.