Секогаш користев Ленор,ама последно земав еден смешен и ефтина цена има се вика Бинго се двоумев ама продавачката рече нема да згрешам,и стварно преубав е за секој денар вреди не е секогаш до парите,има ефтини раб кои не се маркирани но се квалитетни
За мене Орнел во омекнувачите е како Вегета во зачините, не ставам омекнувач, туку ставам Орнел. Е од вчера ерата на Орнелот заврши, ѓубриња едни скапи и никакви. Вчера земав некој розев Ленор, не знам ни како се вика и делува океј, ќе видиме во иднина дали ќе ми навикне носот. Туку Рама, тоа Бинго кај да го најдам?
Користам од Ленор плавиот и сум премногу задоволна. Мириса свежо не прејако и трае долго. Минатиот пат си однесов и во мк од тој тука што го користам пошто кај нас тие се како со вода растварани воопшто не мирисаат и не траат.
Јас не користам омекнувач веќе долго време. Си купувам течен детергент за перење, кој во себе има и омекнувач, и супер е. Алиштата се меки, нежни и мирисаат убаво. Со еден удар - две муви И пере - и омекнува!
во последно време не поднесувам омекнувач.. а незнам зошто, не ми е алергија но одбивни ми станаа тие мириси ..... чудно но вистинито а порано ги употребував ленор