Ленор до сега супер е.И Орнел не е лош.Ама одкако го пробав овој не би го менувала.Иако јако мириса,цела недела стои,како парфемче е.Ми се допаѓа што убаво мириса и е долготраен.
Го користев и многу бев задоволна од мирисот и трајноста на истиот, ама кога го потрошив сакав да сменам и планирав да го купам овој , но го немаше во маркетот каде што пазарував. Во тој момент ги здогледав овие Кванто, и се сетив дека претходната вечер го читав твојот пост за нив дека многу убаво и јако мирисаат и дека мирисот трае по цела недела. Го купив жолтиот, мирисот многу ми се допадна, ама морам да се пожалам од трајноста. Пишуваше да се стави пола капаче за 4-5 кг. - јас ставив цело, но уште кога ги пружав приметив дека мирисот не е толку интензивен како кај ленорот. Потоа кога ги собрав, мирисот речиси и не се приметуваше. Цената му беше околу 140 денари за 1 литар, исто како Ленорот, а квалитетот далеку послаб, барем на прв впечаток. Малку ми е жал што го купив, ама јас не сум јас ако не пробам нешто ново. Сега ќе си перам со него додека да го потрошам, и не верувам да го купам друг пат. Ќе си се држам до Ленор. Барем така планирам.
Имам користено coccolino го купив италија кога бев многу убаво мирисаше,имам користено и семана на кој бев многу задоволна,но lenor си е lenor и тоа морен моментално го имам и не планирам да го сменам.
Го користам Ленор синиот или лилавиот, ама некако последно време не ми се допаѓа, го нема оној мирис како порано. Се мислам да сменам со орнел. Само незнам која боја.
Jas go koristam Duel beliot, isto taka mn.ubavo mirisa,nezno i suptilno a trajno.Lenorot go rasipaja,ostana samo imeto,a kvalitet pod prosek.
http://www.henkel.rs/rss/content_im...editerranean__1L_272531_print_1772H_1772W.png najdobar bez konkurencija!
Подолг период само овој (со темно зелено капаче), навистина алиштата мирисаат на чисто подолг период а и економично е 2л е 160ден или 3л 190ден