Минатиот месец прв пат купив омекнувач. Го земав бебешкиот Lenor Pure Care Sensitive, ама не ми се допаѓа. Има многу слаб мирис. Ја не ги сакам омекнувачите. Да го потрошам овој и немам намера да купувам друг.
Нај често ленор купувам а омилени ми се плавиот и лилавиот ептен некогаш земам некоја друга фирма чисто за да сменам но омилен ми е ленорот
Го користам ленор лилаковиот ама мирисот нешто не се задржува подолго време. Дали некој ги пробал ленор парфимираните или пак има предлог за некој друг, чиј мирис ќе трае повеќе време? На овие мислев иначе
Silan користам и сум прилично задоволна, особено од мирисот. Го користам Tahiti Relax, за бели Sensitive, а понекогаш менувам со синиот.
Катастрофа е овој. Сите познати и помалку познати ги испорбав. Две години мењавам омекнувачи и заклучив дека на Ленор плавиот му нема конкуренција. Пердињата ми се перени пред 3 месеци и сеуште мирисаат на него.
Најново откритие дома ни е Ленор од златна орхидеја Многу убав мирис има, цела улица мириса кога ќе ги пружам алиштата на тераса
Мене сите на Фелче Азура многу убаво ми мирисаат кога ќе ги мириснам од шише, ама затоа после перење не осеќав никаков мирис. Јас користам Дуел Бејби и е преубав. Нема комшика што не ме прашала со што ги перам алиштата - цела зграда мириса кога пружам алишта.