Обично го користев лилата ама последен пат го земав овој и не планирам да го сменам. има многу убав мирис ко парфем и трае, дури и количински помалку ставам нема потреба од цело капаче. перфектен е
Коколино сина боја. Има траен мирис за разлика од Коколино Зелен од кој не сум задоволна. Се дури не се заспитам од мирисот ќе го користам КОколино синиот, а потоа пак се враќам на Дуел жолт.
Единствен омекнувач кој сум го користела и го користам е синиот Ленор. Дозирам сосема малку и трајноста на мирисот ми е занемарлива затоа што има функција на детергент, а не на парфем и од тие причини немам потреба за замена со друг. Најважно е да одговара за намената што ја има, а тоа е меки алишта по сушењето.
Ги променив скоро сите видови на Ленор и одлучив да се задржам на плавиот Ленор Спринг. Иако често сакам да менувам и дури ако не ми треба омекнувач јас сакам да си ги душкам.
Користев Ленор лаванда подолго време но веќе се префрлив на Коколино,посвежно нешто одамна не сум почуствувала,мирисот трае на алиштата подолго време. Го препорачувам
Последно го купив Тета Виолета синиот не беше скап па реков да го пробам . Ми се допадна убаво мириса и траен е. Предходно користев Дуел и тој не е лош. Досега сите ми се допаднале или јас немам специфичен вкус .
И јас последните неколку пати земам од Ленор синиот (тој потемен), а претходно долго користев Дуел жолтиот (софт лотус), или белиот (тој со бебе на сликата). Кога ми здосади еден мирис или кога почнам да не го чувствувам веќе, го менувам омекнувачот. Овој Ленор сега е уште поконцентриран и алиштата мирисаат и мирисаат. Аххх, не можам без омекнувачите
Секогаш се враќам и јас на плавиот Ленор. Ќе земам некој за проба, ќе ме разочара и ќе си го земам Ленорот. И секогаш се прекорувам да не го менувам повеќе.Ама пуста желба за нешто ново. некогаш го земам и виолетовиот,ама не е толку интензивен. Дури и кога подолго стојат алиштата во плакар исперени, кога ќе ги втриеш со рацете, мирисот останува на прстите.