Најново откритие ми е белиот Ленор сензитив. Мирисот му е многу нежен и ненападен и ме изненади тоа што долго се задржува на облеката. Обично мирисот од повеќето омекнувачи ми ветрее откако алиштата ќе се исушат, ама овој е супер.
Користев Ленор, ама сега Тета Виолета синиот па и жолтиот (ама повеќе синиот) Некако ме разочарува Ленорот
Ornel unique мoментaлнo. Дoбaр е зa oмекнувaње aмa не ме бендисвa штo мирисoт не се зaдржувa. Ќе си се врaтaм нa тетa Виoлетa жoлт.
Silan lilaviot aroma terapi mirisa mnogu posle perejneto Se razbira lenorot bese prv pred do pred 2 god sega e katastrofa
Се вратив на добриот стар Ленор, но за промена по прв пат го земав жолтиот. Мириса пренежно. Алиштата премеки. Арно ама пешкирите не баш. Додуша пак се помеки од претходно. Претходно експериментирав со сите мириси на Семана и се беше ептен круто. Не знам зашо вака? Можно ли е од сонцево да се пресушат? Ама од друга страна, алиштата истовремено сушени со нив се меки, само пешкирите се покрути.
Мене само во сушара ми омекнуваат убаво пешкирите. И јас користам Ленор, ретко го менувам со Дуел, ама исто е.
Јас сум читала дека омекнувачот ги здрвува пешкирите. Не сум пробала без омекнувач да ги перам па не знам колку е вистина, де Ленор од секогаш ми бил омилен, ама последниот пат со Oрнел го сменив (на некоја акција беше). Ми се чини помеки ми се пешкирите.
Орнел дефинитивно.Ги омекнува и миризбата ја држи 2-3 дена. Како се движиш мирисот оди по тебе. Омилен ми е
Веќе подолг период користам само Ленор , ги менуваме само боите всушност мирисите. Едно време омилено ми беше црното пакување, моментално користам сино. Во глобала задоволна башка често ги начекувам и на акција.