Работам во Преубав е. Овој тета јас го користев овој и коколиното мн ми се свиѓаат ама читам го зборат дуел па ај да пробаме хехе. Ако не пак или коко или тета хахах
Само менувам омекнувачи и никако да ми се погоди. Ги користел ли некој а фелче азура да сподели искуство?
Зависи што очекуваш. Нема јак мирис, не се осеќа многу после перењето и сушењето, а ни алиштата не се нешто посебно меки.
Јас користам Нила течен детергент место омекнувач последниве два месеци и ставам и прашок сепак зашто недоволно ми пере течниот Го ставам поради мирисот. Го обожавам Инаку Нила за црни алишта зимам.
Јас сум презадоволна од омекнувачите Тета Виолета (моментално се на акција во ДМ - 1л за 99 денари). Ги менувам повремено виолетовиот и розевиот. Виолетовиот ми има мирис на јоргован, многу убаво мирисаат алиштата дури и откако ќе се исушат, но розевиот дефинитивно повеќе ми се допаѓа. Подолготраен е на алиштата во споредба со виолетовиот. Многу ме интересира како мириса жолтиот (претпоставувам на јасмин, можеби?), никако да дојде ред да го пробам и него.
@Mishela го користев летото и мириса прекрасно, а и мирисот предолго се задржува на алиштата. Не можам да дефинирам на што точно мириса ама има преубав, нежен на некој начин бебешки мирис. Го имам користено и розевиот ама жолтиот е најубав од сите дефинитивно.
Nekoj slicen kako lenor plaviot no potraen od nego ? znam deka sum smeski no zaljubena sum vo plaviot lenor ama neso ne mi e mnogu traen kako odamna. Imam i duel plav ama ne mi se dopaga ni mirizbata ni trajnosta a od bebeskiot duel sum isto prezadovolna
Јас го користев и од него сум најзадоволна. Подобар е дури од Ленор плавиот. Штета што ретко го наоѓам по маркетиве. Пред некој ден го земав и овој. Убаво мириса.