Јас се заљубив во мирисот. Кога бев да купувам омекнувач во ДМ, имаше ваков, бел и син. Белиот е со мирис на бадем, ама не ми се допадна. Синиот со мирис на некаков цвет. И тој е добар, ама не како овој. Немаше портокалов. А сакам и тој да го купам, ако ми се допадне мирисот. Трае. Јас сум презадоволна. На помеки алишта се ставаат 2 капачиња.
Zosto koga stavam omeknuvac peralnata ne mi go zema peralnata zavrsuva omeknuvacot si stoi taka i alistata ne merisaat? Inaku favorit mi e peralnata ako ima nekoj takva neka mi pise inboks ke mu pustsm sliki da ne go stavam omeknuvacot na pogresno mesto. I koga se stava na pocetokot li pred da ja pustam?
пушти линк од пералната на крајот треба да го ставиш коа ја полниш пералната види да не е изместено тоа пластичното
види прво тоа со е пластичната кутивка извади ја измиј ја и стави омекнувац коа ставаш прашок ако не бива викни мајстор да не има нешто заглавено
Јас кога немам освежувач за простории, си имам растворено во поголемо шише со прскалка омекнувач и вода и си прскам од тоа по завеси, перничиња, низ купатило буквано секаде и убаво ми мириса.
Не. Штетно е да се вдишува дури и од алишта испрани со омекнувач, не па да го користиш како освежувач за простории. Ако сакаш користи го, ама имај на ум дека голем дел од белодробните заболувања, како и алергии кај деца се последица од дишење на воздухот во соба каде што се сушат алишта испрани со омекнувач.
Дали знаете зошто кога перам бели алишта на 95 степени воопшто не се осеќа омекнувачот колку и да ставам значи ни најмалце не ми се осеќа.Кога перете вие на вриење алишта кога го ставате омекнувачот? Јас одма ставам се.Дали е тоа можеби грешката? (Имаме машина на Горење). Користам Ленор тиркизниот и Дуел жолтиот омекнувачи. Благодарам.
Ау се забезекнав сега..малиот имаше пневмонија, сигурни се дека има алергија па за брзо и тестови ќе правиме. Јас цел живот во дневна сушам алишта со омекнувач, ем убаво ми мириса собата ем чисти ми се алиштата, на тераса не ми иде. Ова навистина влијае ? што друго од опкружување влијае на вакви работи?