Мене гардероба исперена со ленор црниот ми мирисаше после цела сезона. А со Орнел, оној со Париз на него, имав гости додека бев надвор од државата. Се чуделе како е можно цел стан да мириса на омекнувач. Сега имам од зелениот ленор. Мириса, не велам не, ама нешто како да ги расипале. На некои алишта го осеќам ептен, ама на повеќето ич. Изгледа коколино ќе го пробам следен, што @Nigredo Odor го фали.
Мене коколино не ми се допаѓа. А фетиш ми се омекнувачи за постелина моментално користам силан а за облека тета виолета со портокал и ванила и ми е мммм дефинитивно за долготрајност силан. менувам само мириси. Исто така моментално го имам и ленор белиот со бебенце и тој ми е убав.
абе и мајка ми го имаше коколино и не и се допаѓаше, ама си викам да му дадам шанса А инаку, исто, мајка ми го користи силан, одличен. Баш имав заборавено нешто и ми го беше испрала, многу долго мирисаше.
Ги има во различни ароми, скоро сите ги имам пробано. Мене ми е омилен плавиот, а од новите жолтиот, со мирис на нарцис Барај ги во Веро, ги има сите.
И овој го пробав, добар е, со јак мирис но пак на црниот се вратив, како парфем ми е. Конечно да најдам некој кој трае и има убав мирис.
Дуел, скоро сите. Зелен,жолт и бел ми се фаворит. Ленор не ми мирисаат долго. И орнел со мајка и дете на слика, сензитив ли како беше, преубав... Имате ли приметено кај дуелот од шише до шише разлика, едно мириса друго не??? Овие семана, стварно убаво мирисаат, ама цела машина ја фарбаат.
Ленор плавиот класик на акција бил Коколино лаванда во тинекс земал маж аууу се изненадив прекрасно мириса.. ќе го паузирам ленорот