Го земав најголемото пакување и сега мора да чекам да ми се потроши. Премногу е јак за мој вкус, сакам алиштата да ми мирисаат на свежо, а не на ефтин парфем. Од сега само со свежи, цветни и морски мириси ќе купувам.
lenor spring го користиме веке 2години, претходно менувавме но некако најубаво ми мириса и се разбира во комбинација со Ariel.
Вообичаено го користевме Ленор темно виолетовиот, ама последниот пат немало таков, па мајка ми купила некој си Бохор светло плав. Преубаво мириса и сега и реков веќе да не купува Ленор, туку само од овој. Кога алиштата ми се испрани со Бохор, дури немам потреба парфем да ставам
на ленор сум алергична и затоа мама престана да користи, и сеа селан мислам дека е или орнел .. не сум сигурна ..
Ленор не е тоа што беше до пред година и пол откако сменаа као демек 4 пати појак мирис. Порано ми мирисаа премногу алиштата, а сега едвај. Ма цел стан ми замирисуваше кога ќе ги извадев од машина и ги ставав да се сушат. Имав последно еден орнел син, од јасмин, и многу убаво мирисаше.
го користам ленор црниот но една пријателка земала дуел како прекрасно мириса цветно мисла дека портокалов е
Па има ли поубаво нешто од Ленор Парфумел ? Ги обожавам сите три, прекрасни се, а мирисот трае долго долго. Кога си ја извадив летната гардароба, секое парче ми мирисаше на Парфумел (жолтиот), абе исто како да се перени вчера. Препрезадоволна сум.
http://www.andros.com.mk/?page=gallery&cat=4 Користам омекнувач Softy од Андросфарм ( некоја охридска фирма) и многу сум задоволна, не само од омекнувачот , туку и од целата палета на производи