Семана, бидејќи го заебаа коколино. Никогаш нема да им простам, ни за илјада години. Тој величествен мирис од пред четири години нема никогаш да го преболам.
Откако ми се роди бебе, никаков. Ариел планинска свежина прашок, и капсули ариел, не би менувала за ниту еден омекнувач. Се' ми е меко, сушам во сушара.
Јас имам купено одамна 2 кутии 60 капсули, имам уште, на промоцоција во тинекс, ок ми се, да не смениле нешто?
Не знам, не ми мирисаат баш убаво алиштата, дури повторив перење со прашок. Можеби смениле нешто во квалитетот.
I nekoj da mi kazs koja e tajnata shto nekoi mirisaat prejako na omeknuvac? Svr ne mozam da ja pronajdam tajnata
Да пробаш од кога ке заврши машината со перење, да ја уклучиш само на програм за омекнувач и тогаш да го ставиш омекнувачот.
Да, ама на мојата машина во вториот дел има две прегради, една правоаголна и една помала округла, јас ставам во помалата. На почетокот ставав во поголемата и не се осеќаше дека има омекнувач, затоа види колку и какви прегради има, можеби е до тоа.