Кога го ставаш омекнувачот? Дали има посебен прогрсм за тоа? Скоро земав и јас горење и не мирисаат ич
Го ставам на почеток, сѐ ставам на почеток Можеби е подобро подоцна, ама обично не ја гледам јас машината што прави. Сум приметила дека мене не ми мирисаат/лошо мирисаат само кога користам црн течен детергент, со плус плакнење. Обиди се вака: стави капсула или нормален прашак, во најпрвото лево, стави омекнувач, стави ја машината на cotton пример, степени зависи што переш, и не пуштај ни предперење ни екстра плакнење. Мене вака најубаво ми мирисаат. Само за долен веш јас пуштам предперење и екстра плакнење, иначе за сѐ останато, користам капсули+омекнувач, супер мирисаат
Какви капсули користиш? Јас сега имам од оние ленор, корнат на омекнувач златниот, сакам плавите да ги пробам. И ариел капсулите се топ. Од што читам овде добив желба да пробам омекнувачи и прашоци други, само буљам по продавници во тој дел . Тазе домачица сум иначе, ништо немам пробано
орнел сензитив. бидејќи се рекламира како безбеден за бебиња сигурно не вметнуваат штетни супстанции како другите вообичаени омекнувачи од истиот производител или други.
Нели? И јас го користам откако го окткрив не го менувам за ништо. Претходно ленор плавиот го користев, ама златниов е врв!
не знам дали има посебна тема затоа пишав тука؛ Приметувам дека алиштата што не сме ги носеле подолго време добиваат непријатна миризба во плакар؛ Како да се справам со тоа? плакарот ми е нов
пробајте го и розевиот..заедно со овој плавиот ми се последно откритие .https://www.ideaonline.me/images/products/504/504000199_1l.jpg?1517336563
Го пробав новиот на Ленор бело со плаво, преубаво мириса ама ме разочара со трајноста. Изгледа пак ќе се вратам на жолтиот, се покажа како најтраен
Користам евтин сопствен бренд на маркетот во кој купувам и задоволна сум и од мирис и од мекост. Плус марамчиња во сушара , пак не некоја марка , а мирисот мора да не ми ја провоцира мигрената, тоа ми е главен критериум.