Има што се закачуваат мали за миризба во плакарот. Секогаш оставам сапунче отворено внатре и никогаш не ми мирисале лошо дури и ако не ги носам подолг период. Или испери ги повторно.
Денк Мит од ДМ, и негде ако најдам на попуст земам Виолета, Орнел или Силан. Не се замарам многу, само Ленор избегнувам бидејќи од синиот се чешам целата. Порано кога си одевме за Грција си купував од таму SOUPLINE и бев презадоволна, од тука со приближен квалитет е Coccolino, ама не ми се дава секогаш толку пари.
Последно "откритие" ми е орнел синиот..calming што пишува Обично последниве 2 години ленори користев(златниот најчесто) и дуел жолтиот ама сега за сега не го менувам овој
Ste go videle noviot omeknuvac tesori d oriente white musk i hammam vo Dm mn ubavo mirsa ali eptem cenata e mn skap 150 den za 780 ml Ne mi se davase pari za toa ne go kupiv koj go kupil i go isprobal neka pise dali mirisot e dolgotraen i dali alistata gi pravi meki
моментално сите ми мирисаат на бебешки повракањици поготово ленор плав и лилаков до мене е не е до нив