Откритие ми е! Преубаво мириса, на чисто, нежно, а мирисот се чувствува ептен и долго трае и се задржува до следното перење. А жолтиот Дуел го исквариле или ми се чини? Последно го купив од Тинекс и е далеку од тоа каков беше. Ниту мириса, нити трае, скоро па и како да не сум ставила омекнувач.
И јас приметив тоа со жолтиот дуел, порано цела тераса мирисаше и облеката подолго мирисаше сега исто вадам од машина и како ништо да немам ставено.
Последно земав Дуел бел, не знам како се излажав дали дека е сензитив за бебиња, мириснав набрзинка и викам ок е. Кога ги извадив од машина еден јак мирис кога ме мавна, дали оти сум моментално чувствителна на мириси ми се смачи од мирисот Никогаш не би зела пак, откако ќе се исушат не е толку јак мирисот и се осеќа. Кој сака јаки мириси и да му мирисаат алиштата долго го препорачувам а сега и на акција е во маркетите на Кит Го, јас сепак ќе се вратам на зелениот Дуел, фаворит ми е периодот, не знам зошто се излажав да сменам.
Откритие на годината ми е не знам зошто го одбегнував како омекнувач, ама кога го пробав членка имаше пишано за него се воодушевив. Прекрасно мириса и трае долго на облеката.
Многу често ги менувам омекнувачите. Дуел плавиот и розевиот ми се многу убави. Моментално го користам и Семана плавиот, презадоволна сум и од мирис и од трајност, го прпорачувам.
Ми нема поубав, не го менував 2 години, арно ама кога останав бремена не можев да го поднесам и повраќав, еве месец дена како сум породена, а уште не можам само него и црн первол да поднесам, а омилен ми беше, се надевам ќе с есмени нешто со мојов мирис. Инаку немаше некој што не ме прашал што омекнувач користиш, премногу трае мирисот.
Кај да го најдам Silan Aromatherapy orange oil & magnolia? Едно време го имаше по маркетиве, па го снема.
Мислам дека се' испорасипаа. Од неодамна и прашаците и течните смрдат на повраќаници. И Персил и Савекс и Ленор омекнувач.
Ако има некој што мириса повеќе и подобро од Ленор, кажете кој, одма го земам xD Засега Ленор користам Едит: читам горе Семана, го пробувам него следен пат