Денес во Веро го видов, 99ден 900мл И прашакот од таа линија е 200ден на Факс, се мислам дали да го купам, многу неубав мирис во последно време имаат алиштата кога перам со обичен прашак. Кога перам со капсули Ариел или Персил, нормално мирисаат…ама па не секогаш можам да ги купувам
Гледам овде сите го фалите златниот од Ленор. Го пробав и јас, ама тотално се разочарав. Не ми беше ништо посебно по мирис, а и ич не е траен. Се чудам како може само мене да не ми се допадне. Мене фаворит ми е овој
Мирисот не е многу траен и ги задоволува моите очекувања како средство за омекнување на алиштата и полесно пеглање што е и основна намена. Не сакам да се задржува подолго време зашто не е парфем
Омилен ми е и мене овој омекнувач. Вкусови се во прашање, може не сакаш таков мирис. Сите ми се убави од Ленор.
Офф дуел жолтиот и мене ми е омилен, не сум во мк и многу ми фали тука Инаку и јас не можам да го поднесам ленор златниот, многу ми е тежок, а и не е нешто многу траен
Јас Семаната Црно-плава ја користам секогаш кога сум бо Мк ама тука пошо ја нема, единственп овај ми се свиѓа
Случајно го открив во ДМ, преубаво ми мириса, ако го донесат и парфемот обавезно го купувам. 105 денари е моментално, на попуст.
I Duel so dijamanche shto e ubavko mi mirisa i trae nekoja parfume formula ima, a inaku menuvam omeknuvachni non stop no se iznenadiv od zeleniot duel i zeleniot lenor preubavo mi mirisaa alisbtata, momentalno sum na Violeta rozev ne za drugo na nekoja akcija go nachekav pa go zemav
Дали имате информација кои од брендовите на омекнувачи се поалергени, освен Ленор (така имам слушнато)? Од искуство во производство претпоставка ми е дека ради нежниот мирис и амаат натпис сензитив, а состојките им се исти. Ради тоа битно ми е кој бренд има најквалитетни омекнувачи.
Виолета мислам најнежен е така без многу иритации на кожата и убаво мириса лилавиот, мислам нема да ти направи алергија пробај го