Коколино највеќе ми одговара. Имам многу чувствителна кожа и само овој ми одговара, не ме чеша облеката а и супер мириса.
Да, за црни го ставам заедно со прашок некако убаво ми мирисаат и поубаво испрани ми се така, иако не е баш "омекнувач" ама така во комбинација ми доаѓа . Веројатно тој посоодветно е за во тема детергенти ама не знам дали има таква, не проверив упс недомаќинка. А другиот за бели го користам, тој преубаво мириса, баш е омекнувач.
Уствари не е турски, моја грешка. Германскиот е, на турскиот има оваква рачка и е со турски букви и затоа помислив дека е турскиот. Од турскиот имам читано дека ги усмрдувал алиштата на неиспрани чорапи. Колку е точно не знам.
Како алиштата да мирисаат поинтензивно? Користам прашок и омекнувач Ленор или Семана но мирисот не е баш многу интензивен..има ли некој друг начин нешто плус да се користи??
@Caramell ако користиш Ленор, земи го златниот парфемиран е мислам дека нема шанси да не трае, јас од Ленорот сите ги користам скоро, и јас мислев дека не ми траат едно време цело време плавиот Ленор го користев со години и се презаситув пд миросот и решив да сменам, од златниот Ленор сум презадоволна колку трае, исто така и Дуел со дијамантче и тој е јак и мириса долго време, пробај да смениш некој омекнувач да не си презаситена од мирисот..
Гледај детергентот и омекнувачот да се пар или да се " препорачани да се коростат заедно. Пример Ариел иде со Ленор, Персил со Силан, Савекс со Семана...Златниот Ленор мириса доста интензивно, Жолтиот Дуел исто.
Нема да згрешиш и со жолтиот ики дуелот со дијамантче што е (зависи каков мирос сакаш) и тие двата дуели убаво миросаат и траат ама овој со дијамантче некако поинтензивно мириса и повеќе како да ми трае
Да. Едно време го користев па престанав и многу други омекнувачи пробав и никој не ми се допадна како овој и пак се вратив на Семана. Нема некој тежок мирис, баш е убав и пријатен.
мислам дека 100 години го користам златниот Ленор, најубав ми е и пошто има интензивен мирис. Обожавам кога алиштата мирисат на омекнувач, поготово постелина
дуел пакување од 2.700 гр (мислам беше), белиот софт котон, кога нема ттаков зема блу скај син, пешкирите премеки, не е многу јак мирисот, ама трае, се осеќа чисто, башка за децава супер, нема реакција