Земи Ленор било кој што има обоено шише, односно шише што не е проѕирно. Тие се парфимирани и траат многу, еве летните алишта лани сум ги испрала со Ленор златен и мирисаат ко денес испрани. Сега го користам розевиот парфимиран и многу малку ставам, но премногу мириса. Спојлер
Од сите парфимирани Ленори мислам дека златниот највеќе трае, јас скоро сире ги имам користено ама од златниот сум најзадоволна а исто така и од лаванда што е и тој некако ми трае, мада на самите амбалажи пишува на златниот знам дека е х7 и затоа мислам највеќе трае ❤ мада и дуел е сега добар белиот со дијамантче и тој некако ми трае долго
Жени ај малце помош. Како правите да ви мирасаат алиштата на омекнувач и кога ќе се исушат? Ќе ги извадам од машина и се супер, убаво мириса, ама кога ќе се исушат надвор се се губи и мирисот на прашок и омекнувач. Сите комбинации на прашаци и омекнувачи се пробани и стварно многу се нервирам незнам кај грешам...
И кај мене беше исто. Сега ја пуштам машината си пере па кога ќе заврши ја пуштам само на омекнувач(ако има машината таква опција) и мирисаат убаво. Но ги пружам денски на сончево време, мислам дека навечер и наутро од влажноста на воздухот, утринската роса итд се губи мирисот на омекнувач. Пробај на посебна програма само за омекнувач така имаат поинтензивен мирис. Инаку спасот за ова е машина за сушење, јас зимно време ја користам или кога е облачно и врне и алиштата се меки меки и мирисот не се губи.
Фала многу, не ми текнало да пробам така преку ден, обично ноќеска кај мене се сушат. Ќе пробам и со посебна програма да видиме дали ќе има разлика
да и овој и белиот софт котон, не мирисаат многу јако но алиштата се премеки и не ствараат иритации, баш она бебешко чисто, нежно
Дали некој се соочил со истиот проблем како мене,па не знам веке дали постои омекнувач што не е испробан,кога ке ги извадам од машина се осека мирисот не многу, но штом ѓи ставам во сушара толку е ,ништо не останува од мирис.
Од сушарата е, јас земав и од марамиците за сушара ама пак нема интензивен мирис. Битно се испрани, чисти и меки.
Нема таков веќе мислам… Ленор, Дуел, Семана, Тета Виолета, сите се ослабени. Други не ми текнуваат.. Нека каже некој, алиштата не мирисаат ко да се перени. Порано од Ленорот со денови мирисаа на почетокот.
Не знаев во која тема да прашам, ама каде можам да најдам топка за течен детергент за внатре во машината?
Ни ленор ни семана веќе. Овој погоре на сликва се изненадив колку мириса, а литар беше 100 денари во рамстор. За парите е предобар.
Го користел ли некој? Вчера го пробав, ептен минимално мирисаат алиштата, а ставив до макс. Убав мирис е но многу слаб.