И јас овој го користам. Го обожавам! И парфем и гел за туш од истиот мирис имам. Цела сум во тој мирис
Баш го видов во ДМ вчера - 209 денари беше. Не знам во Веро колку е (таму на акција го видов гелот за туш, не го видов омекнувачот) Искрено, првиот пат кога го земав се мислев дали се исплати, зошто е мала количината за таа цена. Но мирисот е јак и доволно е само едно капаче од неговото шише за 7кг машина (за помалку веш може и помалку од едно капаче). Така да доста полнења исправ со едно шише. Од други оменкувачи кои се навидум поекономични во однос цена-количина морам да ставам повеќе омекнувач при перењето (или капачето-дозерка им е дупло поголемо или за таа количина веш се препорачува две капачиња), па и покрај тоа мирисот не се осеќа толку на алиштата. Веројатно се разводнети...
Да приметив. Многу продукти се покачени - миц-по-миц за неколку денари па и повеќе. И кај храната приметив вчера во Стокомак. Вака се поскапува цела година, никој ништо не збори за ова јавно, не шибаат со дневна политика... Ние што редовно нешто пазариме приметуваме..
Добро вечер на сите кој прашок за бели алишта користите и кој за шарени/црни ? Јас веќе некое време користам за бели савекс ама многу ми ги дрви алиштата камен се од како ке се исушат никаков омекнувач не помага ,а за шарени нема што немам пробано ми смрдат алиштата се нервирам веке ништо не ми прави кеф .
За шарени и црни Мери Мерино. А за бели Савекс 2во1 вајт (прашкаст). Добар е и Персил прашкаст. Во Ге за шарени користам Персил колор течен, за црни Первол црн. За бели Домол прашкаст (германска марка е).
Дали некој омекшивач од лидл имате земено да сте задоволни? Не знам и со цени према кај нас како се во последно време. Утре одам уз пат ми е па да знам ако има некој добар да препорачате да земам. Дуел жолт некако ми го расипаа во последно време, некој од кипер зедов последно жива катастрофа беше го истурив така.
имам земано од лидл на акција виолета мага пакување мислам дека е поефтино од кај нас, ама џабе ич не се осеќа.. така да немој да се зафркнеш да го земеш.
Јас овој на Тесори го кријам како злато мириса буквално како парфем, заљубена сум до бескрај, нема кој не ме прашал што парфем користам.. Немојте да го снема оти ќе се тепаме