Парфемот е одличен, го имам истиот комплет, многу убаво мириса и доста е траен. Јас сепак се одлучив за Chanel, го користам веќе некое време и многу сум задоволна од него
Не сум размислувала воопшто за ова. Не го ни сметав ни битно, не ми ни текнало... ама сега ако размислам не знам каков би одбрала, но сигурно би си купила нов и убав.
Најдобар Chanel,преубаво ми мириса.Секогаш го земам демек за посебни пригоди,но неможам да излезам без да си прснам
Што убаво ви е стварно - најголем проблем да вибиде кој парфем да го купите за една вечер. Јас не се ни сеќавам дали ставив парфем на мене.
Zenata za svojot izbranik mirisa najubavo sekoj den taka I ke bide I toj den. Dali imate parfem ili ne voopsto ne e vazno vazno e da ste srekni I da s i pominete prekrasno toj den
Veki4kaa, има продавница на Yves Rocher во Сити Мол. Баш сега проверив на македонскиот сајт, само овој го нема, а цената на останатите од истата гама е 969 ден, но во продавница можеби го имаат. Инаку, Lilas Mauve е единствениот од таа линија (Un Matin au Jardin, има уште други 4) што ми се допаѓа. Мирисот е цветен, свеж, нежен и сосема допадлив, би рекла дури, весел и оптимистички, но кај мене не трае повеќе од два саати, можеби ни толку, а и е помалку линеарен т.е не се “развива“. Трајноста може да се подобри со истовремено користење на гелот за туширање и лосионот за тело од истата колекција. Спојлер Моментално го користам како освежувач за простории и ми врши одлична работа, трае со саати. Знам дека звучи парадоксално, ама навистина така подолго го чувствувам.