Каков прв впечаток остава секој хороскопски знак?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Lella, 20 мај 2013.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.381
    Допаѓања:
    16.761
    Јарец
    Јарците имаат остар поглед, генерално се воздржани, секогаш знаат добро да се претстават, артикуларни се, зборат мирно и тивко, најчесто се сталожени и прибрани и имаат конзервативен стил. Имаат манири и знаат да бидат хумористични.

Точно...

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  2. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    Девица

Девицата ќе ја препознаете по беспрекорно добриот стил на облекување и прикажување. Подготвеноста, скромноста и неверојатната прецизност се дел од нивните особини. Сепак постои и нервозна нишка во нивниот начин на изразување и најчесто се прилично неуморни и се повторуваат во нивните муабети. Претставниците на овој знак се најчесто високи со ситни и нежни раце, затскриени очи, брзо зборуваат, имаат манири на однесување и се пријателски настроени.

На Samomarija.056 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.398
    Девица

Девицата ќе ја препознаете по беспрекорно добриот стил на облекување и прикажување. Подготвеноста, скромноста и неверојатната прецизност се дел од нивните особини. Сепак постои и нервозна нишка во нивниот начин на изразување и најчесто се прилично неуморни и се повторуваат во нивните муабети. Претставниците на овој знак се најчесто високи со ситни и нежни раце, затскриени очи, брзо зборуваат, имаат манири на однесување и се пријателски настроени.

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.936
    Вагите се најчесто средно градени, имаат овални лица и од нив зрачат релаксирачки вибрации. Тие имаат типичен софистициран стил и појава и се трудат да имаат пријатно лице дури и кога се лути. Неретко имаат дупчиња на образите или на брадата и имаат прекрасна насмевка. Тие се многу фини, лесно е да се сложите со нив уште од првиот состанок, многу се комуникативни и воздржано учтиви.
    ;) уште да напишале очи во форма на миндел

5. Ana122

Ana122 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    30
    Риби
    Рибите се мистериозни, недофатливи и сензитивни. Можат да се прилагодат на секоја ситуација и форма што е потребна. Тие се грижливи, топли и полни со разбирање. И покрај тоа што се срамежливи, тие имаат тенденција да се загледуваат многу често. Од нив зрачи силна и забележлива аура и се многу пријателски настроени.

6. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.474
    Риби
    Рибите се мистериозни, недофатливи и сензитивни. Можат да се прилагодат на секоја ситуација и форма што е потребна. Тие се грижливи, топли и полни со разбирање. И покрај тоа што се срамежливи, тие имаат тенденција да се загледуваат многу често. Од нив зрачи силна и забележлива аура и се многу пријателски настроени.

Колку е само точно, кога пишувале како мене да ме гледале :rofl:

7. LovePeace

LovePeace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    37
    Се е точно :lol:

8. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    Вага
    Вагите се најчесто средно градени, имаат овални лица и од нив зрачат релаксирачки вибрации. Тие имаат типичен софистициран стил и појава и се трудат да имаат пријатно лице дури и кога се лути. Неретко имаат дупчиња на образите или на брадата и имаат прекрасна насмевка. Тие се многу фини, лесно е да се сложите со нив уште од првиот состанок, многу се комуникативни и воздржано учтиви.

погодиле и за дупчињата на образите :D

9. green-angel

green-angel Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Лав
    Исто како и животните, така и претставниците на овој хороскопски знак имаат убава, бујна коса. Тие шират топлина во нивната околина, игриви се и конфронтациски настроени, честопати си играат со косата, а најчесто имаат силен глас и убави очи со кои изгледа како да ги хипнотизираат луѓето. И покрај тоа што лавовите немаат тенденција секогаш да бидат екстровертни, сепак под површината секогаш ќе можете да го забележите внатрешниот сјај кој овој знак го поседува.

се ми е погодено :rofl:

10. TheKitty

TheKitty Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    6
    Скорпија
    Скорпиите ги карактеризираат интензивните и длабоки очи кои зрачат со моќ и магнетизам. Нивната појава асоцира на забранет и посакуван предмет. Дури и да сте повисоки од неа, секогаш ќе се чувствувате дека таа стои над вас. Скорпиите имаат силна и забележлива вибрација, убава густа коса, широки рамена и убави и сензуални усни.

За ова друг треба да кажи, ама според мене точно ! :D

На Bella.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Бик
    Веројатно ќе го чуете бикот уште пред да го видите со очи, бидејќи лесно ќе го препознаете по различниот глас, тешките чекори и грациозните движења. Претставниците на овој знак се најчесто добро градени, имаат тркалезно лице, големи и широки стапала, пријателски пристап и нежен, експресивен допир со рацете. Однадвор делуваат многу компактно и личи како сѐ да им е на вистинското место.

Се е точно ... :D :D

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  12. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    За лав е точно :)

13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.904
    Допаѓања:
    25.562
    Точно е се вклучувајќи и големи стапала и го слушам пред да го видам :rofl:
    Освен дека сум висока и со долги нозе , друго се е погодено :)

На mesecar му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Samomarija.056

Samomarija.056 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2016
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    258
    Yeaa , true . :*

15. Ники.

Ники. Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2016
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    1.266
    Лав
    Исто како и животните, така и претставниците на овој хороскопски знак имаат убава, бујна коса. Тие шират топлина во нивната околина, игриви се и конфронтациски настроени, честопати си играат со косата, а најчесто имаат силен глас и убави очи со кои изгледа како да ги хипнотизираат луѓето. И покрај тоа што лавовите немаат тенденција секогаш да бидат екстровертни, сепак под површината секогаш ќе можете да го забележите внатрешниот сјај кој овој знак го поседува.
    Точно е (y)

16. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Риби

Точно.

17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    мене за Рак ми е погодено.Не дека сум мила и фина.Ама така личам.Мислат дека сум шмизла,лигла, разгалена.

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.201
    Водолија
    Водолијата е тешко да се запре, бидејќи е многу ексцентрична и секогаш има креативни идеи. Од нив зрачи опуштена вибрација, но на многу ниска фреквенција. Водолиите се секогаш прекрасни, имаат светкави очи, широки рамена и чиста кожа. Зборуваат со своите раце, најчесто се светлокоси, неуморни и им е тешко да седат мирни.

Рамената мислам дека ми се нормални :D инаку се е точно.
    И светла сум, да, ама не гледам како тоа може хороскопскиот знак да ти го одреди. Чиста случајност.

На mynameislove му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Amona

Amona Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2017
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    87
    навистина се ми е погодено ептен се пронајдов:inlove::P:clap:

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    За ракот е точно.Секогаш се трудам да оставаам добар впечаток за себе, и не се откривам каква сум внатре.Ако некој заслужи ќе видам мила фина и искрена, ако некој не заслужи можам да бидам и најлошото створење на светот.
    Лавовите секогаш се претставуваат себеси како злобни и опаки со цел уште од почеток да покажат дека се најјаки,газди и дека се стварно лавови.Мора да се во центар пажњу.
    Стрелците се лабави и уште од одма ја покажуваат својата душа..
    Биковите, секогаш зрачат со позитивна енергија.Весели се и знаат да ти направат муабет на секое поле.
    за другите не ми текнува ако ми текне ќе пишам.