Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Во последно време ме мачи школото....Многу тестови писмени испитуват а бидејки сум 2 смена немам слободно време ни да седнам на ком как шо треба ни па на ТВ а немам време ни да излезам.. :( ;(

2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Аман веќе со овие синуси, абе мера да се немало. да разбираа човечки јазик, ќе им речев да ми се симнат од глава, ама...... :@

3. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    ова со студентскиве стипендии што ќе испадне :(

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Да не почнам да набројувам стипендиите,финанскиски проблеми,колоквиуми,здраствени проблеми,проблеми во врската катастрофааааа :tmi:

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Како јас ќе постигнам сето тоа да го научам за толку кратко време?! :sweat:

Како јас ќе најдам толку пари за сите трошоци за Н.Година?
    А попрво за трошоците кои ми се неопходни!!!??? :wasntme:

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.119
    Кога ќе успеам да ги вратам парите што ги позајмив?
    Кога конечно ќе почнам со работа?
    Дали ќе ми тргне работата?
    :sweat:

7. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.593
    Допаѓања:
    23.779
    Колоквиумската недела, стипендијата за мене и дечко ми, одредени проблеми во врската...Се надевам дека се ќе се среди и ќе испадне како што треба :)

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Писмени на школо,испрашувања... :(
    и каде за Н.Г. тоа е встинското прашање....и од каде пари за таа глупа вечер :( :doh:

9. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    252
    Ме мачи факултетов малку го запоставив ме чекаат неколку испити во јануарска сесија а имам многу малку време за учење плус празници се ближат книга не ми се фаќа не знам како ке стигнам се да научам :?:

10. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Факултетот ептееен го запоставив,од од овој семестар ништо немам положено се ќе треба на испити а нема да стигнам се да научам,плус имам и од лани неколку останати предмети :worried: ама никој не ми е крив што си го утнав факултетот :envy:

11. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Мој близок член од семејството има рак. Би дала се мене да ми се случи нешто а не нему но неможам да си помогнам. И знам дека ништо веќе нема да биде како порано. И знам дека животот и онака ми е жива катастрофа но сега ќе стане уште полош ;( ;( ;(
    Постојано се прашувам што му згрешив на бога!? ;( :worried:

12. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    27
    Ме мачат домашни проблеми, здравје, финансии...огромни сметки од сите членови на еден терет... Калимеро нема правда очигледно...:( Се надевам дека ќе издржам некако до мажачка... се почна да ми смета околу мене...сакам да сум негде далеку далеку...ехххх

13. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Факултетот ме мачи..........., ај таму да завршам да не се замарам веќе, само некои глупости. Сите нервози од факултетот ми се :devil:

14. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Финансии ме мачат...

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    финансиите ме мачат
    дали ќе успејам за мн.кратко време да завршам многу важни работи кој ми се зацртани за во инднина ќе морам малку повеќе да штедам и знам дека морам да успејам морам ...здравје само

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.734
    Допаѓања:
    6.723
    Е стварно незнам што ме мачи, ама сигурно нешто ме мачи. :!: Си поминав одлична, во моментот ми пролета среќа низ срцево и толку.. После 5 минути како ништо да не било, како сите кецови да сум ги имала. Некако ништо не ме исполнува. Ни тие мали ситни и слатки работи а ни оние големите. Нешто ми фали а претпоставувам и што.. да ја исполни празнинава. Ми фали ТОЈ. Но дали е само тој? Се прашувам дали има и нешто друго.. ама незнам. Аах и финансииве ми прават проблем. Но тоа, минлива работа.. Ии се нервирам за вечер, се се договоривме во 5 за 12, па ајде сега трчај, давај пари, а и немам што да облечам а денес во град е ненормална гужва а и финансииве пак. :@ Ај се надевам сите овие проблеми ќе се решат понатаму, во новава Година.. Се надевам, се ќе биде подобро..

17. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Ме мачат финансиски проблеми никако со ваква плата да се излезе на крај,домашни проблеми да престанеме веке еднаш да се расправаме со сопругот за некои трети особи,ме мачи тоа што неговите родители премногу ни се мешаат во бракот,тоа што немам слободно време,што не ми ја даваат редовно платата :worried: ...........уф има уште многу проблеми кои ме мачат...............ке пукнам веке :@

18. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Ме уби новогодишнава депресија....ова де...еуфорија. ;(

19. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    Ме мачи тоа што веќе ништо не е како порано.. нема никаква еуфорија дека доаѓа нова година, празник или што и да е. Нема возбуда во ништо веќе, радоста се загуби некаде по патот. Се дојде само за момент и го снема... ги нема ни луѓето со кои пораснав... или па оние што се тука веќе не се исти, секој со свои проблеми и нема веќе никаква блисокост меѓу нас... се се врти веќе околу глупости а важните работи се занемаруваат. аман...
    Ме мачат и другарските односи со некои луѓе..толку брзо почнав да ги губам луѓето околу себе... :worried: :(

20. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    1.928
    Me мачат финансиите и поради тоа вечер ќе си седам дома ;( . Ме мачи тоа што сватив дека нема вистински другари сите си гледаат нив да им е убаво а за другите не им е гајле. Ме мачи тоа што место да сум срекна доага нова година јас па сум тажна. Ех да си бев бебе немаше да иам проблеми :( .