Каков проблем ве мачи во последно време?

Discussion in 'Слободно време' started by lavica23, Feb 17, 2010.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

а дали денеска некој осеќа дека е Нова година??? Секоја година се помалку се радуваме на празници, е тоа ме мачи. Нема радост кај народот, нема среќа, нема ведрина. Жалосно что од најведар народ дојдовме до ова дереџе.

2. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Истоти мене ме мачи...Ја нема она еуфорија што ја имаше пред неколку години! Можеби е во прашање презаситеност на народот или пак финансиската состојба!? ;)

3. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се ме мачи у последно време...пари, љубов, другарство, семејство... Сакам 2011 да ми биде поопуштена.. :)

4. Noemi

Noemi Популарен член

Ќе ми стигне ли некогаш телефонот од Вип? Чекам веќе недела ипол |( Ете, тоа ме мачи.

5. unique.lady

unique.lady Истакнат член

ме мачи тоа што не е достапна програмата HBO на ТВ :@ (не можам да си гледам филмови на раат)

6. Noemi

Noemi Популарен член

Муабети што ги слушнав скоро за една личност што ми значи, не знам дали да верувам, а немам храброст да прашам....

7. mime87

mime87 Популарен член

и јас порано мн.пати се ставав во ваква ситуација од рекла казала се додека еден ден ќе ја изгубев другарками која ја сакам како сестра и секогаш ќе ја сакам без разлика на муабетите на другите луѓе таја секогаш беше покрај мене а оговарачите не ако задругите не бил добар некој за мене е а и за секој муабет има вистина со 2 страни затоа не ни отварам тема која се базира само на муабети фала богу мојата другарка е сеуште покрај мене и сеуште ми е како сестра :)
    извини што се вмешав ама морав да споделам мислење позз

8. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

не можам да спијам од што само мислам кога ќе останам бремена, по цел ден си мислам, не можам навечер да спијам дури почнав и да плачам, и овој месец ако не биде веќе :@

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

оф бе луге... се ме мачи мене во последно време...
    аплицирам, и аплицирам за работно место-одговор нема, значи нема работа, нема пари за продолзување на студиите, нема пари за релаксација-латино денс аеробик, зивеам само од една плата, оти само мајка ми работи, и ептен е кај неа напната ситуација-изгледа дека ке има отпуштање, ме мачи тоа што мојот помал брат е премногу затворен во себе и не сака да комуницира со никој-нема девојка,татко ми не работи-ниту има пензија, а згора на се однекаде само умираат лугето што ги сакам
    (бабите и дедовците) сакам некако да се смирам и релаксирам ама некако го изгубив внатрешниот мир, и се наогјам во еден психо-физички лавиринт, се нервирам, тешко ми е , а гледам дека телото не мозе да издрзи стресови и нервози. Од толку нервози и караници во љубовта, во љубовта , од мило девојче се претворив во зверче кое нема внатрешен мир-промашени врски и тоа е тоа, и многу други работи

Во суштина с е м е м а ч и во последно време, се чуствувам ко Титаник кој тоне, и се обидува да се спаси, ама титаник во случајов е борбен, па не се предава така лесно

10. femina90

femina90 Популарен член

Еден грд работилнички цртеж, што стварно не знам како ќе успеам да го нацртам :@

11. gami

gami Истакнат член

Ме мачи двоумењето дали да аплицирам за Америка за летово или не, тоа ме мачи :(

12. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Ужасно ме мачи тоа што после НЕГО, НЕ ЗНАМ ДА САКАМ!

NotInLove88 likes this.
  13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Што си замислува кожава моја? Кога ќе се нормализира? :swear:
    Изгледам како лепрозна. ;(

14. firequeenn

firequeenn Популарен член

сите имаме свои проблеми , како се вели -секој со маката .. мене на пример дечко ми во последно време многу ме нервира .. се запнал на викенд во маврово да одиме а јас веке имам испланирано да одам Берово со моите и ми се лути неможам да му објаснам .. :(

15. firequeenn

firequeenn Популарен член

ако немаш некои други планови милсам дека треба да пробаш бидејќи незнаеш дали ке имаш друга можност за тоа :)

16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Ме мачи кожата. Се плашам да не ми се направи и околу усните тоа
    гоВно
    што го имам околу очите. Тоа ме мачи, и поарно и’ е на кожава да се поправи и да престане да се лупи! :worried:

17. praski4e

praski4e Популарен член

Ме мачи во последно време факултетот и ништо друго имам уште еден испит и се ннекако тоа завршување ми се одолговечува ајде да се надевам дека за брзо време ќе биде

18. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

|( :tmi: Јас си сум сама на себе проблем, поголем проблем од тоа сам на себе да си бидеш проблем не постои !!!!! :lol:

19. vlubena

vlubena Истакнат член

Ме мачи иднината што и како ќе се случува понатаки :o ме мачи страмот за да одам на гиниколог и ме мачи ова фскава што ми се појавува на чело :@

20. Teff

Teff Истакнат член

Ме мачи љубовта.. :(
    Незнам како ќе издржам без него 4 месеци ..постојано ќе се прашувам што прави таму? :^)
    Нема да можам да седам мирна, страв ми е тоа да не влијае врз мојот успех во училиште.. не би сакала да си ги расипам оценките! :(