а дали денеска некој осеќа дека е Нова година??? Секоја година се помалку се радуваме на празници, е тоа ме мачи. Нема радост кај народот, нема среќа, нема ведрина. Жалосно что од најведар народ дојдовме до ова дереџе.
Истоти мене ме мачи...Ја нема она еуфорија што ја имаше пред неколку години! Можеби е во прашање презаситеност на народот или пак финансиската состојба!?
Се ме мачи у последно време...пари, љубов, другарство, семејство... Сакам 2011 да ми биде поопуштена..
Муабети што ги слушнав скоро за една личност што ми значи, не знам дали да верувам, а немам храброст да прашам....
и јас порано мн.пати се ставав во ваква ситуација од рекла казала се додека еден ден ќе ја изгубев другарками која ја сакам како сестра и секогаш ќе ја сакам без разлика на муабетите на другите луѓе таја секогаш беше покрај мене а оговарачите не ако задругите не бил добар некој за мене е а и за секој муабет има вистина со 2 страни затоа не ни отварам тема која се базира само на муабети фала богу мојата другарка е сеуште покрај мене и сеуште ми е како сестра извини што се вмешав ама морав да споделам мислење позз
не можам да спијам од што само мислам кога ќе останам бремена, по цел ден си мислам, не можам навечер да спијам дури почнав и да плачам, и овој месец ако не биде веќе
оф бе луге... се ме мачи мене во последно време... аплицирам, и аплицирам за работно место-одговор нема, значи нема работа, нема пари за продолзување на студиите, нема пари за релаксација-латино денс аеробик, зивеам само од една плата, оти само мајка ми работи, и ептен е кај неа напната ситуација-изгледа дека ке има отпуштање, ме мачи тоа што мојот помал брат е премногу затворен во себе и не сака да комуницира со никој-нема девојка,татко ми не работи-ниту има пензија, а згора на се однекаде само умираат лугето што ги сакам (бабите и дедовците) сакам некако да се смирам и релаксирам ама некако го изгубив внатрешниот мир, и се наогјам во еден психо-физички лавиринт, се нервирам, тешко ми е , а гледам дека телото не мозе да издрзи стресови и нервози. Од толку нервози и караници во љубовта, во љубовта , од мило девојче се претворив во зверче кое нема внатрешен мир-промашени врски и тоа е тоа, и многу други работи Во суштина с е м е м а ч и во последно време, се чуствувам ко Титаник кој тоне, и се обидува да се спаси, ама титаник во случајов е борбен, па не се предава така лесно
сите имаме свои проблеми , како се вели -секој со маката .. мене на пример дечко ми во последно време многу ме нервира .. се запнал на викенд во маврово да одиме а јас веке имам испланирано да одам Берово со моите и ми се лути неможам да му објаснам ..
ако немаш некои други планови милсам дека треба да пробаш бидејќи незнаеш дали ке имаш друга можност за тоа
Ме мачи кожата. Се плашам да не ми се направи и околу усните тоа Spoiler гоВно што го имам околу очите. Тоа ме мачи, и поарно и’ е на кожава да се поправи и да престане да се лупи!
Ме мачи во последно време факултетот и ништо друго имам уште еден испит и се ннекако тоа завршување ми се одолговечува ајде да се надевам дека за брзо време ќе биде
Јас си сум сама на себе проблем, поголем проблем од тоа сам на себе да си бидеш проблем не постои !!!!!
Ме мачи иднината што и како ќе се случува понатаки ме мачи страмот за да одам на гиниколог и ме мачи ова фскава што ми се појавува на чело
Ме мачи љубовта.. Незнам како ќе издржам без него 4 месеци ..постојано ќе се прашувам што прави таму? Нема да можам да седам мирна, страв ми е тоа да не влијае врз мојот успех во училиште.. не би сакала да си ги расипам оценките!