1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.180
    Допаѓања:
    124.315
    а дали денеска некој осеќа дека е Нова година??? Секоја година се помалку се радуваме на празници, е тоа ме мачи. Нема радост кај народот, нема среќа, нема ведрина. Жалосно что од најведар народ дојдовме до ова дереџе.

2. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Истоти мене ме мачи...Ја нема она еуфорија што ја имаше пред неколку години! Можеби е во прашање презаситеност на народот или пак финансиската состојба!? ;)

3. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Се ме мачи у последно време...пари, љубов, другарство, семејство... Сакам 2011 да ми биде поопуштена.. :)

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    9.987
    Ќе ми стигне ли некогаш телефонот од Вип? Чекам веќе недела ипол |( Ете, тоа ме мачи.

5. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    ме мачи тоа што не е достапна програмата HBO на ТВ :@ (не можам да си гледам филмови на раат)

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    9.987
    Муабети што ги слушнав скоро за една личност што ми значи, не знам дали да верувам, а немам храброст да прашам....

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    и јас порано мн.пати се ставав во ваква ситуација од рекла казала се додека еден ден ќе ја изгубев другарками која ја сакам како сестра и секогаш ќе ја сакам без разлика на муабетите на другите луѓе таја секогаш беше покрај мене а оговарачите не ако задругите не бил добар некој за мене е а и за секој муабет има вистина со 2 страни затоа не ни отварам тема која се базира само на муабети фала богу мојата другарка е сеуште покрај мене и сеуште ми е како сестра :)
    извини што се вмешав ама морав да споделам мислење позз

8. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    не можам да спијам од што само мислам кога ќе останам бремена, по цел ден си мислам, не можам навечер да спијам дури почнав и да плачам, и овој месец ако не биде веќе :@

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    оф бе луге... се ме мачи мене во последно време...
    аплицирам, и аплицирам за работно место-одговор нема, значи нема работа, нема пари за продолзување на студиите, нема пари за релаксација-латино денс аеробик, зивеам само од една плата, оти само мајка ми работи, и ептен е кај неа напната ситуација-изгледа дека ке има отпуштање, ме мачи тоа што мојот помал брат е премногу затворен во себе и не сака да комуницира со никој-нема девојка,татко ми не работи-ниту има пензија, а згора на се однекаде само умираат лугето што ги сакам
    (бабите и дедовците) сакам некако да се смирам и релаксирам ама некако го изгубив внатрешниот мир, и се наогјам во еден психо-физички лавиринт, се нервирам, тешко ми е , а гледам дека телото не мозе да издрзи стресови и нервози. Од толку нервози и караници во љубовта, во љубовта , од мило девојче се претворив во зверче кое нема внатрешен мир-промашени врски и тоа е тоа, и многу други работи

Во суштина с е м е м а ч и во последно време, се чуствувам ко Титаник кој тоне, и се обидува да се спаси, ама титаник во случајов е борбен, па не се предава така лесно

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Еден грд работилнички цртеж, што стварно не знам како ќе успеам да го нацртам :@

11. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Ме мачи двоумењето дали да аплицирам за Америка за летово или не, тоа ме мачи :(

12. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    37
    Ужасно ме мачи тоа што после НЕГО, НЕ ЗНАМ ДА САКАМ!

На NotInLove88 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.128
    Што си замислува кожава моја? Кога ќе се нормализира? :swear:
    Изгледам како лепрозна. ;(

14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.791
    сите имаме свои проблеми , како се вели -секој со маката .. мене на пример дечко ми во последно време многу ме нервира .. се запнал на викенд во маврово да одиме а јас веке имам испланирано да одам Берово со моите и ми се лути неможам да му објаснам .. :(

15. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.791
    ако немаш некои други планови милсам дека треба да пробаш бидејќи незнаеш дали ке имаш друга можност за тоа :)

16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.128
    Ме мачи кожата. Се плашам да не ми се направи и околу усните тоа
    гоВно
    што го имам околу очите. Тоа ме мачи, и поарно и’ е на кожава да се поправи и да престане да се лупи! :worried:

17. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.203
    Ме мачи во последно време факултетот и ништо друго имам уште еден испит и се ннекако тоа завршување ми се одолговечува ајде да се надевам дека за брзо време ќе биде

18. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    |( :tmi: Јас си сум сама на себе проблем, поголем проблем од тоа сам на себе да си бидеш проблем не постои !!!!! :lol:

19. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Ме мачи иднината што и како ќе се случува понатаки :o ме мачи страмот за да одам на гиниколог и ме мачи ова фскава што ми се појавува на чело :@

20. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Ме мачи љубовта.. :(
    Незнам како ќе издржам без него 4 месеци ..постојано ќе се прашувам што прави таму? :^)
    Нема да можам да седам мирна, страв ми е тоа да не влијае врз мојот успех во училиште.. не би сакала да си ги расипам оценките! :(