ме мачи тоа што ме мрзи све, поготово да учам, ме мачи мојата кожа и килажата , а и ладново време ме мачи не можам да излезам да се прошетам нормално
ме мачи мојата врска со дечко ми,поточно тој и таа негова баксузна судбина,како што е тргнато јас и тој немаме иднина,изгледа ќе треба да ставам крај ама како кога премногу го сакам...се што сакам е еднаш него да му се насмее среќата,само за него се молам,мене ми е добро и ништо не ми треба само тој да биде среќен....лелееее дај ми боже сила да издржамм!!
Мене ме мачи мојата триипол годишна врска во последно време осеќам дека тој ме избегнува кога треба да искачаме постојано дава некој изговори дека е уморен и слично незнам дали му е некој период или пак ми е мене незнам дали да му побарам пауза
Мојата другарка најверна никаков совет не привака што е тврдоглава,а од петни жили се трудам да и помогнам. Имам еден куп мали мој проблеми,ама најповеке финансиите во последно време ме мачат.
Финансиската состојба и тоа што очајно барам работа а не можам да ја најдам и љубовта не е како што треба...
Неколку дена ме мачи херпесот не го можам веќе, колку лошо изгледа А некое време ме мачи ситуацијата на љубовно поле, хаос из невиџених размера !!!
Често ме заболува тилот, така тапа болка на задниот дел од главата. Полудувам ли?! Тумор ли е?! Умор ли е?! Којзнае! Преоптеретена сум со ситни проблемчиња што ми го клукаат мозокот. Грижи и само грижи. Нека дојде пролет веќе. Сонце ми треба.
me maci toa sto postojano se karam so deckoto.eve i sea momentalno skarani sme i neznam do koga kako sto ke bide.gospod znae jas veke gubam nadez. [mod-kirilica:1n8bosgw][/mod-kirilica:1n8bosgw]
И јас го имам истиот проблем после толку карање со дечкоми и разделби па пак смирување полека ми замина и надежта дека еден ден ке сме без проблеми и расправи