Каков проблем ве мачи во последно време?

Discussion in 'Слободно време' started by lavica23, Feb 17, 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ме мачат умнициве што ми растат, што им требаше сеа... :@

2. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Ме мачи училиштето ..

И еден куп обврски кои се надвиснуваат над мене ..

Ах, да можев да заспијам и да се разбудам по неколку месеци .. кога се ќе заврши ..

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Работата ме мачи. Поточно, претстојните ревизии. Мразам администрација, документи, архиви, се' мразам! И канцеларии мразам! Е така!
    Им се восхитувам на тие што знаат што знаат што сакаат, и колку и да е тешко на прв поглед, наоѓаат начин да живеат од тоа. И среќни се!

Ме мачи и тоа што не ги гледам тие што ги сакам толку колку што сакам да ги гледам.
    Ама таков е животот.

4. nice-girl

nice-girl Истакнат член

се ме мачи во последно време
    ме мачи тоа што премногу се поврзувам за луѓето и кога ќе ме повредат после тешко ми е ќе ми биде и не само со луѓе општо со се .....не бев ваква лигава :?:

5. sesilija

sesilija Популарен член

Me мачи една личност која не ми дава да дишам како човек и сака да ми направи зло.

Само се надевам дека на крај се ќе заврши добро, јас не заслужувам така да се мачам :wasntme: :angel:

6. baby.90

baby.90 Истакнат член

тоа што во моментов не сме заедно... :( :( :( :(

7. Marge

Marge Популарен член

Финансиите... :@

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Ме мачи и тоа ужасно што очајно сакам некому да го подарам ова мало :l: што бие од левава страна, но се‘ погрешни ги одбирам, погрешни кои не го заслужуваат. И се нервирам поради тоа. Како еднаш не успеав вистинскиот избор да го направам. Ми се чини ниту еднаш во животов не сум го направила вистинскиот избор. Првиот и единствен пат кога НАВИСТИНА, со целата душа го подарив.... и тогаш не беше прав изборот. Е од тогаш и на кисело млеко дувам :@ Тоа ме мачи... Ме мачи што извесен подолг период си гувеам еве вака!There, I've said it! Now you can shoot me!

Attached Files:

9. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Многу работи ме мачат... Како прво испитиве што неможам да ги положам за тоа најмногу :( :( :( :(

10. ivushh

ivushh Истакнат член

Ме мачии учињетоо мнгоуу!!! неможам повеќее :@ :@ :@ ...уште 3 месеции незнам како ќе се издржии

11. mime87

mime87 Популарен член

ме мачи една сметка што треба да ја платам ме мачи што немам апсолутно никаква подршка ни од родители ни од дечко ме мачи тоа што сум уморна од све и незнам колку ќе издржам да продолжам ме мачи што ми треба работа самостојна да сум и да му докажам дома на моите мн.работи ме мачат многу :doh:

12. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Тоа што со дечко ми еден ден е ок,другиот веќе кавга и тоа за глупост..Знам дека јас некогаш сум крива,но и тој не е цвеќе за мирисање.

13. swrcii

swrcii Нов член

ме мачат паритееееее економски сум нула во последно :(

14. kankus

kankus Популарен член

покраај финансиите :@ :@ :@ ме маци и забот сто треба да го извадам .............а ми е мн страв

15. Shana

Shana Истакнат член

Како да го положам последниот испит кој го влечам со години и како да ослабнам, уште ред други работи ама овие ми се најгоре на листата.

16. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Ме мачат многу работи...но во моментов ме мачи што не е тука па да ме гушне, и така да заспијам во неговата прегратка...едвај чекам да се врати :)

17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Проблем со училиштето. Абе јас најголем баксуз. :@ Опомена пред искарување, неоправдани не од бегање туку од истерување од час. Па последица од тоа проблем со родителите. Аххххх ќе си умрам јас татко ми ќе ме утепа ако ме искараат од школо. лелееееее :@ :@

18. Shana

Shana Истакнат член

Нормално е да има реакција од родителите, стави се у нивна кожа, него зошто те бркаат од час?

19. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Па ќе играме цел клас на компјутери само мене ќе ме видат, ќе закаснам 2 минути ме запишуваат и сл. Ме следи некој баксуз мене. :worried:

20. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

ме ма4и тоа сто сум далеку од дома сто сум темпераментна и со незапирлив дух а никако прилика да ми се приказе барем да излезам малку така да се исфурам никој не познавам всусност работам тука ама имам слободни денови кои ги минам така досадно.сакам несто возбудливо и да запознаам некој а како кога нема ни каде да идам..друго баксуз сум а да го казам тоа на другарките ке рецат измислувам демек ти мозес да го имас тој сто ке го посакас а не е така еве зив доказ сум.сите мислат зивотот ми е толку интересен тука а мене веке депресија ме фака незнам како до сега и клаустрофобицна не станав во овие 4 ѕида баска и тука лугето ме третираат како да сум пепеласка.не сум песимист едноставно период кој нема краааајј