Ме мачи училиштето .. И еден куп обврски кои се надвиснуваат над мене .. Ах, да можев да заспијам и да се разбудам по неколку месеци .. кога се ќе заврши ..
Работата ме мачи. Поточно, претстојните ревизии. Мразам администрација, документи, архиви, се' мразам! И канцеларии мразам! Е така! Им се восхитувам на тие што знаат што знаат што сакаат, и колку и да е тешко на прв поглед, наоѓаат начин да живеат од тоа. И среќни се! Ме мачи и тоа што не ги гледам тие што ги сакам толку колку што сакам да ги гледам. Ама таков е животот.
се ме мачи во последно време ме мачи тоа што премногу се поврзувам за луѓето и кога ќе ме повредат после тешко ми е ќе ми биде и не само со луѓе општо со се .....не бев ваква лигава
Me мачи една личност која не ми дава да дишам како човек и сака да ми направи зло. Само се надевам дека на крај се ќе заврши добро, јас не заслужувам така да се мачам
Ме мачи и тоа ужасно што очајно сакам некому да го подарам ова мало што бие од левава страна, но се‘ погрешни ги одбирам, погрешни кои не го заслужуваат. И се нервирам поради тоа. Како еднаш не успеав вистинскиот избор да го направам. Ми се чини ниту еднаш во животов не сум го направила вистинскиот избор. Првиот и единствен пат кога НАВИСТИНА, со целата душа го подарив.... и тогаш не беше прав изборот. Е од тогаш и на кисело млеко дувам Тоа ме мачи... Ме мачи што извесен подолг период си гувеам еве вака!There, I've said it! Now you can shoot me!
ме мачи една сметка што треба да ја платам ме мачи што немам апсолутно никаква подршка ни од родители ни од дечко ме мачи тоа што сум уморна од све и незнам колку ќе издржам да продолжам ме мачи што ми треба работа самостојна да сум и да му докажам дома на моите мн.работи ме мачат многу
Тоа што со дечко ми еден ден е ок,другиот веќе кавга и тоа за глупост..Знам дека јас некогаш сум крива,но и тој не е цвеќе за мирисање.
Како да го положам последниот испит кој го влечам со години и како да ослабнам, уште ред други работи ама овие ми се најгоре на листата.
Ме мачат многу работи...но во моментов ме мачи што не е тука па да ме гушне, и така да заспијам во неговата прегратка...едвај чекам да се врати
Проблем со училиштето. Абе јас најголем баксуз. Опомена пред искарување, неоправдани не од бегање туку од истерување од час. Па последица од тоа проблем со родителите. Аххххх ќе си умрам јас татко ми ќе ме утепа ако ме искараат од школо. лелееееее
Па ќе играме цел клас на компјутери само мене ќе ме видат, ќе закаснам 2 минути ме запишуваат и сл. Ме следи некој баксуз мене.
ме ма4и тоа сто сум далеку од дома сто сум темпераментна и со незапирлив дух а никако прилика да ми се приказе барем да излезам малку така да се исфурам никој не познавам всусност работам тука ама имам слободни денови кои ги минам така досадно.сакам несто возбудливо и да запознаам некој а како кога нема ни каде да идам..друго баксуз сум а да го казам тоа на другарките ке рецат измислувам демек ти мозес да го имас тој сто ке го посакас а не е така еве зив доказ сум.сите мислат зивотот ми е толку интересен тука а мене веке депресија ме фака незнам како до сега и клаустрофобицна не станав во овие 4 ѕида баска и тука лугето ме третираат како да сум пепеласка.не сум песимист едноставно период кој нема краааајј