Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    ... неработно глувче. Работа нема ниту за лек. :| Лошите чичковци и теткици не се ни јавуваат да кажат - не, нема да ве викнеме на интервју.
    Сладолед со карамелизирани ореви. Ме мачи. Многу е убав, денеска појадував и ручав од истиот.
    Long live the healthy habits. :worried:
    (после трескај си ја главата со диетата на чичко Жан).
    Вљубена сум до уши, се однесувам на моменти како напалена тинејџерка и свесна сум дека нешто ми фали.

Тоа се проблемчињата.
    Знам дека се смешни, ама реално, седејќи дома, без работа - што проблем може да излезе жити се'?
    (Марфи, седи си мирен).
    ;)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    101
    уууффф ме мачат финансиски проблеми :envy: бидејќи сега реновиравме,се подновивме со автомобил(последниов месец) е сега започнува отплатата на долгот,само чекам да поминат наредниве 4 месеци да се вратам во нормала

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Испити ,расположение кое ми се менува 5 пати во минута :| , расчистување со една блиска личност конечно треба се да кажам а ќе летаат партали :?: гадно ќе биде знам ..... и пак јас морам јас да бидам таа :@ :(

4. bibip

bibip Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    101
    По малку финансиски проблемчиња ,не друго не убија свадби последниве месец ??(нека е за добро :) )ама највеке ме мачи како на 29 овој месец ке идам на свадба на девер ми ,а ќе бидам прва недела во 9мес.
    и да биде поголем проблемот уште не сум порачала фустан..... :(

5. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    7 месеци ни помалку ни повеќе ме мачи тоа што нема и нема работа си легнувам и се будам со http://najdirabota.com.mk/ ама ништо јас си аплицирам за се и сешто ама никој не ме вика (и да ме викнат на крај врски бе брат) :worried: :worried: А со пари се потенко и потенко :worried: Здравје не многу добро и проблеми секогаш има
    Што ли толку згрешив господи ;(

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.371
    Допаѓања:
    142.574
    Ме мачи работата, и тоа делови од неа кои не би ни требало да ме засегаат!

Во фирмата каде што работам секоја година се мери задоволството на вработените, кое оваа година било катастрофално лошо, па сега ќе ни дојдат некои тетки од дирекција којашто не е во земјава, а воедно тетките се претпоставени на моите претпоставени.
    И пошто не може да се видат со сите вработени, се бираше група од неколку луѓе кои ќе им ги воочат проблемите... и баш јас во таа група!

Од горе притисок да се каже дека се си е супер, од доле дека се е лошо. Во групата има и луѓе со кои и јас сум имала проблем...
    Од една страна не е лошо во фирмава, се трудеа да се оправи работава, ама резултатите мислам дека се резултат на акумулирани фрустрации, и навистина не можам да ги разберам. Да е лошо, не би останале сите, а тие што си отишле не би сакале да се вратат. Од друга страна, во минатото имало прилично лоши работи. ДУри и оние што се малку лоши - сега му е мајката да се решат. Ако кажеме дека е ептен лошо - не се знае каков ќе биде исходот за никој, може да ни ги дадат клоците на сите. Ако кажеме дека е ок, тогаш проблемите ќе останат нерешени...

Многу неблагодарна работа. А од друга страна, моментов мора паметно да се искористи! Уште да знаев што е паметно! Состаноците почнуваат од утре, имам и некој концепт во главава да се фокусирам на најкритичните 3 работи, само се премислувам цело време што е покритично. Многу е субјективно.

Што да се прави???

7. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Ме мачи тоа дали ќе успеам да ги положам сите испити во рок.
    Ако ги положам ќе бидам најсреќна :)

8. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.434
    Ме мачи школото.
    Таман ги поправив оценките, си земав малку поголема слобода и сега ми се натрупаа милион лекции, по милион предмети, кои нема шанси да ги поправам за овие две недели кои што преостануваат. Ми се рика, ама најтрагично е тоа што немам ни желба за да седнам да фатам книга, со самото тоа што знам дека ќе треба да „окапам“ цел ден над книга си се демотивирам од старт. :sweat:

Друго, ме мачи мојата новостаната ситуација, ме мачи мојата штотуку создадена агресивност, пасивноста кон одредени работи, ме мачи љубовен проблем..ако сепак ова што го чувствувам можам да го наречам со тој збор. :^)

Ќе ми помине. :emo:

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    имам испити офффффффф :puke:

10. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    178
    париииии :D :D

11. vesna23

vesna23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    81
    Ме мачи што професорката кај која треба да дипломирам се разболе и ми се одложува дипломирањето , ме мачи тоа што во последно време сум многу осамена и само нервози и нервози и глупости аман веке помин некогаш ке има ли или пак :shake:

12. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Ме мачат финансиски проблеми и те како :tmi: и чекам секој нов ден да заврши веќе еден кошмар во кој живеам некое определено време :(

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mе мачи тоа што ке имаме мнооогу трошоци,претерано многу :x

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    Константното прашање - што барам јас тука?
    И некои животни позиции... Мојата желба да сум секаде, а всушност сум никаде.
    Тоа ќе да е проблемот :rofl:

15. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Па финансиски на прво место... студентскиве кредити ни абер ни глас, а пари не да требаат ама нема за ништооооооо, се изнатрошив за апсолвентската и сега немам ни за едно кафе :sweat: Па ме мачат и последните два предмета што ќе ги полагам во јуни, па после тоа се отвараат нови прашања, што понатаму???

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.710
    Допаѓања:
    5.491
    ФАКУЛТЕТОТ!!!!! се будам од сон ради него,мн ме плашат предметиве од кои ми зависат условите за понатака!!! Аман веке!

17. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    769
    Допаѓања:
    1.230
    морам да положам сметководство...уффф

18. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.896
    Допаѓања:
    107.990
    да го положам тестот за возачка :envy: кога не разбирам се уште некои зборови ( грчки ) така ке ее.. уфффффф :sweat:

19. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    факултетот :envy: :envy: :@ :@

20. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Откога завршив со полагањето неможам да престанам да мислам за иднината на нашата врска. Зошто толку многу другите имаат влијание во неа. И зошто колку тој и да прави глупости, секогаш на крајот јас сум виновна за неговите постапки. И зошто секој мој чекор, секое мое мислење е будно набљудувано.

Ставена на тапет, како последен грев, кој нема никој позади себе. И на крај ќе те прашаат зашто си одиш дома толку често?? А не, на вас ќе ви изигравам потрчко, слугинка и чистачка, а он цел ден ќе шета, за вечерта да добие добар секс, за после некој да рече, не бил сексуално задоволен |(

Доста ми е, па побогу не сме ни верени, не сме ништо, а јас му дадов се ... па што ќе му е тој луксуз и вака и така си доби се што си сакаше. Буквално се! :!: Некако се ми изгледа безнадежно, веќе ништо нема смисла, веќе неможам да поднесам некој да си лечи комплекси на мене. Колку и да тврдам дека не ми е гајле и не се замарам, сепак допира до мене. Сепак немам ни со кој да разговарам, нема никој да ме разбере, секогаш јас излегувам виновна.

И виновна сум, виновна што не знаев да кажам СТОП додека е со време, сега веќе е касно. Толку касно, што изгубив надеж за подобро. Многу жалам, за изгубеното време, за исплаканите солзи, за напуштените пријателства, за изгубената почит и доверба. Жалам но нема да се вратат. Останав без ништо. Полека но сигурно, губев, со секој ден по малку и помалку. ПОсле 4 години не ми остана ништо ....

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.