Каков проблем ве мачи во последно време?

Discussion in 'Слободно време' started by lavica23, Feb 17, 2010.

1. interesna

interesna Популарен член

токму истиот проблем и мене ме мачи, во последно време, како да сум утнала некаде па сега сум на среде крстопат, сакаш нешто да постигнеш врзани ти се рацете и икс работи, животни ситуации, ме уморуваат.

Froshinka likes this.
  2. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Ајде и јас да си ја кажам маката значи вака
    Уцам во медицина(средно) прва сум и проблемот ми е што не можам да поминам одлицна поради 1оцена, а ако по некоја случајност не поминам одлична, моите ќе ме селат од дома...криво ми е бидејки никој наставник нејке да ми попусти, само за 1погоре..знам, ке речете дека не е којзнае каква мака, но јас во последно време освен ова, на ништо сруго не мислам ;( немам ни врски, а не знам само како ќе им кажам на моите.. ;( .

3. lola-86

lola-86 Истакнат член

Не се секирај,И МЕНЕ ми е така некако,и знам добро какво е чувството...изгубив многу работи,и најлошо е што ни јас нема со кој да разговарам,а се отргнав и од сите што беа околу мене,и некако не сум блиска со никој подолг период,и ДА секогаш јас сум таа што е виновна!мораме да гледаме околу себе и да се пронајдеме од ново кои сме самите ние и каде сакаме да стигнеме...
    Ти посакувам се најдобро,и побрзо да излезеш од твојот зачаран круг,како јас од мојот...неможам да чекам веќе од други да носат одлука а јас како да морам да чекам и како од него да зависи мојот живот.ЕПА НЕМА!што сака нека биде,ќе гледам од сега за мене,како сите други...сакам да ми биде добро само,и да го пронајдам мирот свој кој подолго време го немам.

4. ElleS

ElleS Истакнат член

Me мачи факултетот некако во криза сум семестаров ми здосади се... Ме мачи тоа што секој ден се зголемува мојата недоверба во луѓето...

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Едно девојче ме мачи... :@

6. Saya

Saya Популарен член

Ме мачат туѓите мислења, и устите од кои излегуваат, а кои мислат дека мене тоа нешто ми значи. Едно е да се понуди пријателски совет, а друго е кога некој ќе се дрзне да ми каже каква ќе ми биде иднината. Баби Ванѓи на секој чекор.

7. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Ме мачи тоа што секој пат кога треба да седнам да научам нешто, ме фаќа таква невидена мрза, што попрво би правела стои на раце или би трчала цел круг околу населба(а тотално не сум спортски тип), отколку да учам.Тоа и не е толку голем проблем, зашто школото ми завршува за две недели, така да може да се рече дека немам проблем :rofl:

8. Noemi

Noemi Популарен член

Во периодов на матурски свечености,еден ист малоумен проблем ме мачи секоја вечер -Што да облечам пак сега?! :^)

9. Smilly

Smilly Популарен член

Ако можам да си ги расипам оценките сега на крајот :o
    Ма подобро јас овие дена дома да си ги иседам :$

10. kankus

kankus Популарен член

пари кратко и јасно ;( ;( ;(

11. tweety88

tweety88 Истакнат член

Ме мачеа еден куп проблеми се додека не дојде овој најголемиов, па се друго остана во втор план. Значи косава ме полуде. Паѓа ненормално многу...ќе останам без влакно на главава ;( Ужасен проблем, што не ми дава мир. Опседната сум со тоа, никако да се помирам дека косата која до пред неколку месеци ми беше гордост, ја губам...Не мислам веќе на ништо друго...Ме мачеа и прашањата до кога сингл, па кога ќе најдам работа и сл. ама и на нив веќе не мислам...Само си ја сакам косата назад....ААААА ;(

12. Froshinka

Froshinka Истакнат член

Што се не ме мачи ... Проблеми дома , школо ... Ме мачеше и прашањето дали уште го сакам дечко ми ... Дали да барам некој друг ... Само чекам да завршам со школово и ајт накај Дојран ... А најголем проблем ми е времето :envy: Секој ден страшно ме боли глава од сонце ветер брнежи грмежи .. :puke:

13. innablood

innablood Истакнат член

Се двоумам помеѓу две личности! :x

Можеби треба да си направам список на добри и лоши особини кај двете личности или да ги бирам со еци-пеци?!

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Една прилично нездрава ситуација со еден од моиве родители, која буквално ми ги изгоре сите амбиции уште пред неколку години и ме остави само со пеплосани ливчиња од негогашните желби и соништа, на кои се потешко се сеќавам.
    И оваа идилична за мене ситуација е главен генератор на сите останати проблеми, бидејќи од она што бев сега сум само ветар кој, само бидејќи сонцето го разденило решил да дувне, без притоа да има било каков поим за тоа кон која страна да фати или од каде да фати, па остава се на моментот... едноставно да го носи.

15. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Испитот што по 4ти пат го полагам и никако да го положам! Дали ќе биде у септември конечно а? :|

16. babyblond

babyblond Популарен член

МАТУРАТА- СТРЕС ОГРОМЕН , ЗАНЕШТО ЗА КЕОСИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА Е ПРЕЛЕСНО, А ПРОФЕСОРКАТА НЕ ПЛАШИ ДЕКА СЕГА ПРЕГЛЕДУВАЧИТЕ ЌЕ БИЛЕ НАЈСТРОГИ !! :@ ГЛУПОСТ ТЕШКА, ТРЕБАШЕ ДА ИМА ПРИЕМНИ КАКО ПОРАНО ,А НЕ СЕГА КОЈ СТИГНА НА ФАКС СЕ ЗАПИША И ДИПЛОМА СИ КУПИ !!!!
    [mod-tekst:116uutjf][/mod-tekst:116uutjf]

17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

^^ кога ќе завршиш и факултет ќе сфатиш дека секој ти велел како овој пат испитот ќе е најтежок затоа што професорот не знам каков бил. Не мисли на тоа што рекле професорките или учениците, затоа што ти влева страв во коски ццц концентрација на материјалот. Ништо друго во глава. Ок? :)
    Научи како што треба и колку сака нека се строги џабе им е ;)

18. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Ме мачи неизвесноста.. како затисје пред бура ете таков ми е периодот,посеав семе и чекам плод ама трпението не ми е јака страна(се однесува на кариерата а не на нивата :!: ).сто се однесува до лјубовта ме мачи тоа сто секогас истиот проблем со дечковците го имам,на почеток давам се од себе,сфатам дека не ми е возвратено па следува негово трчање по мене а ја веке ладна камен и се така ама секогас истата приказна и сто му вреди сега аман се нервирам.На работно поле ѕвездите исто така не се многу разполозени :?: стресови колку сакас уфф сакам одмор

19. mime87

mime87 Популарен член

ме мачи што бедни луѓе сакаат да меуништат мене и мојата љубов нека ме остават на мира бедоти па и јас имам право да бида среќна и ништо не правив све си дојде само од себе губетесе проклетници ме мачи факултетот и многу сум нервозна косата ми паѓа мн.сум загрижена ме мачат мн.работи водев битка со луѓе со самата себе страв ми е да не се уморам тогаш ќе се откажам од све мн.работи ме мачат

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Неам проблем,само непотребна и неоправдана напнатост!Не знам ни сама зошто!Те знам...кога имаш некоја особа што не ја вклучуваш ни два проценти во твојот живот и не треба да ја засегаш,се опседнува со тебе и само прави глупости,а ти веќе губиш трпение...и ете така,штрек.Ма не сум ништо посебно,ниту не знам како и се замара со што правам,како правам,зошто правам,зошто имам,зошто сакам.Со збор не...со ќотек да пробам ли?!Вреди?!Ма со упут и на лекар.Трчам ко коњ,вежбам ко коњ,си велам физичка активност растеретува...ма не.И затоа сум тивка и ми треба одмор,одмор,одмор,само да спијам и да станам еден ден,да си имам француски доручек на италијански балкон,шпански ден,бањање ко на Малдивите,сонце ко во Африка,амерички шопинг,медитерански ручек,аргентинско танго,мексиканска вечера,кој се најстрастни бе?!Италијанците или французите?!Сеедно...ете таков секс и се придружено уз Хакуна матата!

Од вчера навака сигурно се теши со реченицата,кој последен се смее,најслатко се смее и тоа зошто неа не и се допадна,а исто така ниту ја афектира,ниту треба да ја интересира...порака,бакни ми го газот лудачо!Злоба бе еј!Злоба!

zhap4e likes this.